Frasig minipizza

Betyg (1-5):
3.83 (18 betyg)

Vi gjorde de här glutenfria bottnarna som minipizzor, men det går givetvis bra att göra en stor botten.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:180-225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 3 ägg
  • 150 g riven palsternacka
  • 2 dl riven smakrik ost
  • 1 dl majsmjöl /rismjöl
  • 1 tsk oregano
  • Topping
  • riven ost + skinka eller fetaost + örtröra (se nedan)
  • rucola eller basilika
  • Örtröra
  • 2 dl mixa babyspenat
  • 1 dl grovt hackad persilja
  • 1 dl grovt hackad basilika
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl olivolja
  • finrivet skal från 1 citron
  • 1 vitlöksklyfta och salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 180°. Blanda ägg, palsternacka, ost, mjöl, oregano, salt och peppar.
  2. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut till tunna bottnar med t ex en slickepott.
  3. Grädda mitt i ugnen till fin färg, 10–15 min. Höj temperaturen till 225°. Bred på topping (riven ost + skinka eller örtröra + fetaost) och grädda ytterligare 5 min. Toppa med rucola eller basilika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Isabell

2016-10-09

Jag har gjort denna pizza flera gånger. Så gott!

Jessica

2016-09-28

Denna pizzan blir jättegod och enkel att laga!

Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Laxtaco

(7)

Fish tacos deluxe

(31)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)

Risfyllda grönsaker

(0)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 3 ägg
  • 150 g riven palsternacka
  • 2 dl riven smakrik ost
  • 1 dl majsmjöl /rismjöl
  • 1 tsk oregano
  • Topping
  • riven ost + skinka eller fetaost + örtröra (se nedan)
  • rucola eller basilika
  • Örtröra
  • 2 dl mixa babyspenat
  • 1 dl grovt hackad persilja
  • 1 dl grovt hackad basilika
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl olivolja
  • finrivet skal från 1 citron
  • 1 vitlöksklyfta och salt

Frasig minipizza

Betyg (1-5):
3.83 (18 betyg)

Vi gjorde de här glutenfria bottnarna som minipizzor, men det går givetvis bra att göra en stor botten.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:180-225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 180°. Blanda ägg, palsternacka, ost, mjöl, oregano, salt och peppar.
  2. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut till tunna bottnar med t ex en slickepott.
  3. Grädda mitt i ugnen till fin färg, 10–15 min. Höj temperaturen till 225°. Bred på topping (riven ost + skinka eller örtröra + fetaost) och grädda ytterligare 5 min. Toppa med rucola eller basilika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Isabell

2016-10-09

Jag har gjort denna pizza flera gånger. Så gott!

Jessica

2016-09-28

Denna pizzan blir jättegod och enkel att laga!

Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Laxtaco

(7)

Fish tacos deluxe

(31)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)

Risfyllda grönsaker

(0)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies