Fondue

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Doppa köttet i fonuen och njut av goda såser.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Rhode Islandsås:
  • 2 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • 2 msk worcestershiresås
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Blue cheesesås:
  • 1 dl gräddfil
  • 200 g blåmögelost
  • Till servering:
  • 600 g tärnad biff
  • 1 tärnad zucchini
  • 2 tärnade röda paprikor
  • 1 skalad vitlöksklyfta
  • 1 liter frityrolja alt majs- eller solrosolja
  • 200 g chips, valfri smak

Gör så här

  1. Blanda såserna och ställ i kylen.
  2. Duka fram såser, kött, grönsaker och potatischips.
  3. Hetta upp oljan på spisen och lägg i en vitlöksklyfta. Ställ grytan över en spritlåga.
  4. Spetsa kött och grönsaker på spett eller långsmala gafflar. Koka i den heta oljan någon minut.
  5. Salta och peppra efter smak på din tallrik och ät tillsammans med såser och chips.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktionen

2013-10-29

@Louise Det ska vara 0,5 dl majonnäs och 0,5 chilisås.

Louise

2013-10-28

Hur lyder måtten till Rhode Island såsen?

Liknande recept

Pizza med bresaola och kronärtskocka

(18)

Prosciuttolindade kräftstjärtar och halloumispett

(17)

Baconpizza med fetaost och basilika

(18)

Ernst Billgrens julpizza

(5)

Nacho de lux med pulled pork

(5)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Pizza med gorgonzola, salami och grönsaker

(3)

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)
13 st
  • Rhode Islandsås:
  • 2 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • 2 msk worcestershiresås
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Blue cheesesås:
  • 1 dl gräddfil
  • 200 g blåmögelost
  • Till servering:
  • 600 g tärnad biff
  • 1 tärnad zucchini
  • 2 tärnade röda paprikor
  • 1 skalad vitlöksklyfta
  • 1 liter frityrolja alt majs- eller solrosolja
  • 200 g chips, valfri smak

Fondue

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Doppa köttet i fonuen och njut av goda såser.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda såserna och ställ i kylen.
  2. Duka fram såser, kött, grönsaker och potatischips.
  3. Hetta upp oljan på spisen och lägg i en vitlöksklyfta. Ställ grytan över en spritlåga.
  4. Spetsa kött och grönsaker på spett eller långsmala gafflar. Koka i den heta oljan någon minut.
  5. Salta och peppra efter smak på din tallrik och ät tillsammans med såser och chips.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktionen

2013-10-29

@Louise Det ska vara 0,5 dl majonnäs och 0,5 chilisås.

Louise

2013-10-28

Hur lyder måtten till Rhode Island såsen?

Liknande recept

Pizza med bresaola och kronärtskocka

(18)

Prosciuttolindade kräftstjärtar och halloumispett

(17)

Baconpizza med fetaost och basilika

(18)

Ernst Billgrens julpizza

(5)

Nacho de lux med pulled pork

(5)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Pizza med gorgonzola, salami och grönsaker

(3)

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies