Foliepaket med banan, choklad och marshmallows

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Grillad banan, en riktig dessertklassiker. Här med marshmallows och flingsalt. Recept av: Liselotte Forslin och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 bananer
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl minimarshmallow
  • 1 tsk flingsalt
  • vaniljglass

Gör så här

  1. Skär ett djupt snitt i bananerna genom skalet. Hacka chokladen grovt och tryck ner i snitten.
  2. Riv fyra ark av ugnsfolie, 40 x 40 cm. Lägg bananerna mitt på arken och förslut paketen väl. Lägg på galler över riktigt varm glöd ca 10 min under lock med spjället lite öppet.
  3. Öppna paketen och fördela marshmallows och flingsalt på bananerna. Servera med vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pistasch- och päronglass

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Rabarberkompott med vaniljyoghurt

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Äppelterrine med lagerbladsglass

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Frozen key lime pie

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Glasstårta med banan och hasselnötscreme

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Banankaka med topping

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Trifle med aprikos och passion

Betyg
Betyg
(7)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 4 bananer
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl minimarshmallow
  • 1 tsk flingsalt
  • vaniljglass

Foliepaket med banan, choklad och marshmallows

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Grillad banan, en riktig dessertklassiker. Här med marshmallows och flingsalt. Recept av: Liselotte Forslin och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär ett djupt snitt i bananerna genom skalet. Hacka chokladen grovt och tryck ner i snitten.
  2. Riv fyra ark av ugnsfolie, 40 x 40 cm. Lägg bananerna mitt på arken och förslut paketen väl. Lägg på galler över riktigt varm glöd ca 10 min under lock med spjället lite öppet.
  3. Öppna paketen och fördela marshmallows och flingsalt på bananerna. Servera med vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pistasch- och päronglass

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Rabarberkompott med vaniljyoghurt

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Äppelterrine med lagerbladsglass

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Frozen key lime pie

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Glasstårta med banan och hasselnötscreme

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Banankaka med topping

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Trifle med aprikos och passion

Betyg
Betyg
(7)