Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

Betyg (1-5):
4.25 (4 betyg)

Stekta fläskkotletter med fruktigsallad.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 100 g riven sallad
  • 50 g manchegoost
  • 2 msk smör
  • 4 fläskkotletter
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 päron
  • 1 msk smör
  • 3 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 3 msk vit balsamvinäger

Gör så här

  1. Fördela salladen på ett fat. Fördela hyvlad ost över salladen.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör och stek kotletterna 2-4 min per sida. Salta och peppra.
  3. Skär päronen i klyftor och stek dem i smör och olja ca 2 min per sida. Salta och peppra.
  4. Lyft ur päronen och lägg dem på salladen. Låt smöret och oljan koka med balsamvinägern ca 2 min. Sila såsen genom en finmaskig sil och ringla den över salladsfatet.

Tips

Önskas mer kolhydrater koka några potatisar till.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Carin

2014-07-28

Blev mycket uppskattat!

Liknande recept

Fish tacos deluxe

(31)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Bowl med sashimilax

(3)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(6)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 100 g riven sallad
  • 50 g manchegoost
  • 2 msk smör
  • 4 fläskkotletter
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 päron
  • 1 msk smör
  • 3 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 3 msk vit balsamvinäger

Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

Betyg (1-5):
4.25 (4 betyg)

Stekta fläskkotletter med fruktigsallad.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela salladen på ett fat. Fördela hyvlad ost över salladen.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör och stek kotletterna 2-4 min per sida. Salta och peppra.
  3. Skär päronen i klyftor och stek dem i smör och olja ca 2 min per sida. Salta och peppra.
  4. Lyft ur päronen och lägg dem på salladen. Låt smöret och oljan koka med balsamvinägern ca 2 min. Sila såsen genom en finmaskig sil och ringla den över salladsfatet.

Tips

Önskas mer kolhydrater koka några potatisar till.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Carin

2014-07-28

Blev mycket uppskattat!

Liknande recept

Fish tacos deluxe

(31)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Bowl med sashimilax

(3)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(6)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies