Fläskkotlett med röd quinoasallad

Betyg (1-5):
3.38 (8 betyg)

En härlig måltid med fetakräm som pricken på i:et.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 4 fläskkotletter med ben à 200g
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • Quinoasallad:
  • 2 dl röd quinoa
  • 600 g broccoli, i små bitar
  • 200 g fetaost, i bitar
  • 1 skivad rödlök
  • 12 gröna oliver
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • 0.25 citron, rivet skal efter smak
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Gnid in köttet med salt och svartpeppar. Bryn det fort och på hög värme i olivolja. Avsluta med smör. Stek sedan cirka 3 minuter på varje sida, använd gärna en stektermometer. Köttet ska ha 65 grader i innertemperatur när det är klart.
  2. Koka quinoan enligt anvisningen på paketet. Koka broccolin mjuk i saltat vatten, 2-3 minuter. Sila bort vätskan. Blanda quinoa, broccoli, fetaost, rödlök, oliver, rosmarin, och citronskal. Smaka av med salt och peppar.

Servering

Servera gärna med olivolja eller Citronyoghurt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddiga köttbullar med mustigt matvete - Coop

(19)

Biff med grekisk tomatsallad - Coop

(24)

Chutneyglaserad fläskytterfilé med bönsallad - Coop

(32)

Kåldolmar med savoykål - Coop

(2)

Köttfärssås med bovete - Coop

(10)

Quinoasallad med lammfärsburgare - Coop

(0)

Lammytterfilé med grönsakscouscous - Coop

(7)

Råstekt broccoli med bulgur och grekiska köttbullar - Coop

(8)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 4 fläskkotletter med ben à 200g
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • Quinoasallad:
  • 2 dl röd quinoa
  • 600 g broccoli, i små bitar
  • 200 g fetaost, i bitar
  • 1 skivad rödlök
  • 12 gröna oliver
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • 0.25 citron, rivet skal efter smak
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Fläskkotlett med röd quinoasallad

Betyg (1-5):
3.38 (8 betyg)

En härlig måltid med fetakräm som pricken på i:et.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Gnid in köttet med salt och svartpeppar. Bryn det fort och på hög värme i olivolja. Avsluta med smör. Stek sedan cirka 3 minuter på varje sida, använd gärna en stektermometer. Köttet ska ha 65 grader i innertemperatur när det är klart.
  2. Koka quinoan enligt anvisningen på paketet. Koka broccolin mjuk i saltat vatten, 2-3 minuter. Sila bort vätskan. Blanda quinoa, broccoli, fetaost, rödlök, oliver, rosmarin, och citronskal. Smaka av med salt och peppar.

Servering

Servera gärna med olivolja eller Citronyoghurt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddiga köttbullar med mustigt matvete - Coop

(19)

Biff med grekisk tomatsallad - Coop

(24)

Chutneyglaserad fläskytterfilé med bönsallad - Coop

(32)

Kåldolmar med savoykål - Coop

(2)

Köttfärssås med bovete - Coop

(10)

Quinoasallad med lammfärsburgare - Coop

(0)

Lammytterfilé med grönsakscouscous - Coop

(7)

Råstekt broccoli med bulgur och grekiska köttbullar - Coop

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies