För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fläskkarré med gremoulata

Betyg (1-5):
2.95 (20 betyg)

Marinera fläskfilén med persilja och citronskal. Grilla tillsammans med vitlökar på spett.

Tillagningstid: 20 minuter + tid för marinering
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g fläskkarré i 3x3 cm bitar
  • 8 vitlökar king solo eller små färska
  • 1 dl olivolja
  • 2 dl hackad persilja
  • 1 citron, finrivet skal
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Serverring:
  • 1 halverad grillad citron

Gör så här

  1. Marinera köttet och hela oskalade vitlökar med olivolja, persilja och citron minst 30 minuter, gärna över natten.
  2. Trä upp kött och vitlökar på spett, salta och peppra. Grilla 5 minuter runt om och ytterligare 5 minuter under lock.

Servering

Servera gärna med en grillad citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gravad och grillad oxfilé

(48)

Färsspett med tomatsallad

(1)

Pannbiff med grönpeppar och persilja

(12)

Burgare i pitabröd med ajvar och vitlökssås

(11)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Lammytterfilé med ugnsbakad knipplök

(6)

Hamburgare med spetskål, senapsmajonnäs och picklad rödlök

(2)

Tarte flambée med kumminkålsallad

(12)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g fläskkarré i 3x3 cm bitar
  • 8 vitlökar king solo eller små färska
  • 1 dl olivolja
  • 2 dl hackad persilja
  • 1 citron, finrivet skal
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Serverring:
  • 1 halverad grillad citron

Fläskkarré med gremoulata

Betyg (1-5):
2.95 (20 betyg)

Marinera fläskfilén med persilja och citronskal. Grilla tillsammans med vitlökar på spett.

Tillagningstid: 20 minuter + tid för marinering
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Marinera köttet och hela oskalade vitlökar med olivolja, persilja och citron minst 30 minuter, gärna över natten.
  2. Trä upp kött och vitlökar på spett, salta och peppra. Grilla 5 minuter runt om och ytterligare 5 minuter under lock.

Servering

Servera gärna med en grillad citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gravad och grillad oxfilé

(48)

Färsspett med tomatsallad

(1)

Pannbiff med grönpeppar och persilja

(12)

Burgare i pitabröd med ajvar och vitlökssås

(11)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Lammytterfilé med ugnsbakad knipplök

(6)

Hamburgare med spetskål, senapsmajonnäs och picklad rödlök

(2)

Tarte flambée med kumminkålsallad

(12)