Fläskfilé med ingefärsdressing och jordnötter

Betyg (1-5):
3 (11 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:100º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 1 fläskfilé (ca 600 g)
  • 1 msk olja
  • 2 dl grovhackade jordnötter
  • 0.5 finhackad röd chili
  • 0.5 kruka koriander
  • salt och svartpeppar
  • Dressing:
  • 0.5 dl pressad limesaft
  • 1 msk japansk soja
  • 0.5 msk olja
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 2 tsk strösocker

Gör så här

  1. Putsa fläskfilén. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet runt om. Salta och peppra under stekningen. Stek klart mitt i ugnen till en innertemperatur på 63°. Låt köttet vila 5 min innan det skärs upp i tunna skivor.
  2. Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Lägg upp köttet på ett serveringsfat och ringla över dressingen. Toppa med chili, jordnötter och koriander. Servera gärna med grön risnudelsallad.

Servering

Servera gärna med Grön risnudelsallad. För recept se coop.se

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

(4)

Traditionell chili

(49)

Nem - Vietnamesiska vårrullar

(31)

Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås

(36)

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Nacho de lux med pulled pork

(6)

Högrevstacos med mörk öl

(78)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 fläskfilé (ca 600 g)
  • 1 msk olja
  • 2 dl grovhackade jordnötter
  • 0.5 finhackad röd chili
  • 0.5 kruka koriander
  • salt och svartpeppar
  • Dressing:
  • 0.5 dl pressad limesaft
  • 1 msk japansk soja
  • 0.5 msk olja
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 2 tsk strösocker

Fläskfilé med ingefärsdressing och jordnötter

Betyg (1-5):
3 (11 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:100º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Putsa fläskfilén. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet runt om. Salta och peppra under stekningen. Stek klart mitt i ugnen till en innertemperatur på 63°. Låt köttet vila 5 min innan det skärs upp i tunna skivor.
  2. Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Lägg upp köttet på ett serveringsfat och ringla över dressingen. Toppa med chili, jordnötter och koriander. Servera gärna med grön risnudelsallad.

Servering

Servera gärna med Grön risnudelsallad. För recept se coop.se

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

(4)

Traditionell chili

(49)

Nem - Vietnamesiska vårrullar

(31)

Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås

(36)

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Nacho de lux med pulled pork

(6)

Högrevstacos med mörk öl

(78)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies