Fiskpinnar i bröd med asiatisk topping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.72 (65 betyg)

Lägg krispiga fiskpinnar i korvbröd och toppa med en sallad av smörgåsgurka, rödlök och koriander. Servera med srirachamajonnäs och rostad lök. Mums!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g smörgåsgurka
  • 1 rödlök
  • 1 kruka färsk koriander
  • 400 g fiskpinnar (12 stycken)
  • 1 msk smör, till stekning
  • 0.5 gurka
  • 200 g korvbröd (8 stycken)
  • 1 dl srirachamajonnäs
  • 1 dl rostad lök

Gör så här

  1. Finhacka smörgåsgurka och lök. Vänd ihop med grovt skuren koriander (både blad och stjälk).
  2. Stek fiskpinnarna i smör till fin färg. Skiva gurkan tunt på längden med osthyvel.
  3. Lägg gurka och fiskpinnar i korvbröden. Toppa med gurkröran, srirachamajonnäs och rostad lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2020-12-18

Det blev toppen! Köpte till lite mango att ha på, blev så gott.

Emelie

2020-12-08

Helt fantastiskt gott, Coops bästa recept!

Liselotte

2020-09-30

Hela familjen gillade det.

Charlotte

2020-09-28

Jättegott! Hela familjen älskade rätten.

Liknande recept

Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(93)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(30)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 200 g smörgåsgurka
  • 1 rödlök
  • 1 kruka färsk koriander
  • 400 g fiskpinnar (12 stycken)
  • 1 msk smör, till stekning
  • 0.5 gurka
  • 200 g korvbröd (8 stycken)
  • 1 dl srirachamajonnäs
  • 1 dl rostad lök

Fiskpinnar i bröd med asiatisk topping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.72 (65 betyg)

Lägg krispiga fiskpinnar i korvbröd och toppa med en sallad av smörgåsgurka, rödlök och koriander. Servera med srirachamajonnäs och rostad lök. Mums!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Finhacka smörgåsgurka och lök. Vänd ihop med grovt skuren koriander (både blad och stjälk).
  2. Stek fiskpinnarna i smör till fin färg. Skiva gurkan tunt på längden med osthyvel.
  3. Lägg gurka och fiskpinnar i korvbröden. Toppa med gurkröran, srirachamajonnäs och rostad lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2020-12-18

Det blev toppen! Köpte till lite mango att ha på, blev så gott.

Emelie

2020-12-08

Helt fantastiskt gott, Coops bästa recept!

Liselotte

2020-09-30

Hela familjen gillade det.

Charlotte

2020-09-28

Jättegott! Hela familjen älskade rätten.

Liknande recept

Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(93)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(30)