För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fiskburgare med knaprig dressing

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st torsk, färdigpanerade bitar
  • 1 msk smör
  • 1 fänkål
  • 0.5 st citron
  • 4 st hamburgerbröd
  • 0.5 kruka plocksallad
  • 2 st tomater, skivade
  • salt
  • Dressing:
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 salladslök, finstrimlad
  • 1 dl smörgåsgurka, finhackad
  • 2 msk kapris
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 tsk dijonsenap
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. 1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Smaka av.
  2. Stek fiskbitarna i smör i en stekpanna tills de är gyllene och genomstekta, enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skiva fänkål supertunt (med kniv/osthyvel/mandolin). Pressa över citron och salta. Rör om.
  4. Bygg burgare med sallad, fisk, tomat, fänkål och dressing.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

(6)

Laxfilé med romsås

(7)

Pasta med kallrökt lax

(18)

Sjötungsfiléer med laxfärs och sauce tomate

(5)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Fisk i foliepaket på grillen

(132)

Sej i ugnen med krispig topping

(18)

Torskrygg med med rödbetor, kaprisbär och brynt smör

(18)
17 st
  • Ingredienser (17)
  • 4 st torsk, färdigpanerade bitar
  • 1 msk smör
  • 1 fänkål
  • 0.5 st citron
  • 4 st hamburgerbröd
  • 0.5 kruka plocksallad
  • 2 st tomater, skivade
  • salt
  • Dressing:
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 salladslök, finstrimlad
  • 1 dl smörgåsgurka, finhackad
  • 2 msk kapris
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 tsk dijonsenap
  • peppar
  • salt

Fiskburgare med knaprig dressing

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. 1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Smaka av.
  2. Stek fiskbitarna i smör i en stekpanna tills de är gyllene och genomstekta, enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skiva fänkål supertunt (med kniv/osthyvel/mandolin). Pressa över citron och salta. Rör om.
  4. Bygg burgare med sallad, fisk, tomat, fänkål och dressing.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

(6)

Laxfilé med romsås

(7)

Pasta med kallrökt lax

(18)

Sjötungsfiléer med laxfärs och sauce tomate

(5)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Fisk i foliepaket på grillen

(132)

Sej i ugnen med krispig topping

(18)

Torskrygg med med rödbetor, kaprisbär och brynt smör

(18)