Fikon med mascarpone och choklad

Betyg (1-5):
2.61 (59 betyg)

Enkelt och elegant.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 4 färska fikon
  • 4 msk mascarpone
  • 4 rutor mörk choklad
  • 1 tsk honung

Gör så här

  1. Skär kryss i fikonen. Klicka i mascarpone, sätt en ruta choklad i osten och ringla över honung. Låt stå i ugnen tills chokladen börjat smälta, 5–10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



kajsa

2013-09-16

gott

Liknande recept

Passionsfruktscheesecake

(32)

Lyxig dessert i glas

(4)

Päron med portvinssirap och stiltonost

(0)

Äppel- och kanelcheesecake med äppelchips

(2)

Frozen key lime pie i skål

(33)

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

(25)

Varma fikon med mascarponecrème

(0)

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

(1)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 4 färska fikon
  • 4 msk mascarpone
  • 4 rutor mörk choklad
  • 1 tsk honung

Fikon med mascarpone och choklad

Betyg (1-5):
2.61 (59 betyg)

Enkelt och elegant.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kryss i fikonen. Klicka i mascarpone, sätt en ruta choklad i osten och ringla över honung. Låt stå i ugnen tills chokladen börjat smälta, 5–10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



kajsa

2013-09-16

gott

Liknande recept

Passionsfruktscheesecake

(32)

Lyxig dessert i glas

(4)

Päron med portvinssirap och stiltonost

(0)

Äppel- och kanelcheesecake med äppelchips

(2)

Frozen key lime pie i skål

(33)

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

(25)

Varma fikon med mascarponecrème

(0)

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies