
Fetaostfyllda bakade paprikor
Betyg (1-5):
Supersnyggt och gott tillbehör med smak av persilja och soltorkade tomater.
Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 delade och urkärnade paprikor
- 10 inlagda, strimlade soltorkade tomater
- 1 dl het grönsaksbuljong
- 1 dl couscous
- 15 st urkärnade, hackade svarta oliver
- 200 g skivade champinjoner
- 200 g tärnad fetaost
- 0.5 dl hackad persilja
- peppar
- salt
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°. Lägg paprikahalvorna på ett ugnssäkert fat. Droppa över lite av tomatoljan, salta och peppra. Låt paprikorna mjukna i mitten av ugnen 20-25 minuter.
- Häll buljongen över couscousen och låt stå 5 minuter. Fluffa upp grynen med en gaffel. Blanda dem med tomater, oliver, svamp, ost, persilja, lite salt och peppar.
- Fördela fyllningen i paprikorna. Sätt in dem i ugnen ytterligare ca 15 minuter. Servera med vitlöksbröd och en blandad sallad.
Liknande recept
Fetaostfyllda bakade paprikor
Betyg (1-5):
Supersnyggt och gott tillbehör med smak av persilja och soltorkade tomater.
Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°. Lägg paprikahalvorna på ett ugnssäkert fat. Droppa över lite av tomatoljan, salta och peppra. Låt paprikorna mjukna i mitten av ugnen 20-25 minuter.
- Häll buljongen över couscousen och låt stå 5 minuter. Fluffa upp grynen med en gaffel. Blanda dem med tomater, oliver, svamp, ost, persilja, lite salt och peppar.
- Fördela fyllningen i paprikorna. Sätt in dem i ugnen ytterligare ca 15 minuter. Servera med vitlöksbröd och en blandad sallad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!