Fetaostfyllda bakade paprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.7 (10 betyg)

Supersnyggt och gott tillbehör med smak av persilja och soltorkade tomater.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 delade och urkärnade paprikor
  • 10 inlagda, strimlade soltorkade tomater
  • 1 dl het grönsaksbuljong
  • 1 dl couscous
  • 15 st urkärnade, hackade svarta oliver
  • 200 g skivade champinjoner
  • 200 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackad persilja
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg paprikahalvorna på ett ugnssäkert fat. Droppa över lite av tomatoljan, salta och peppra. Låt paprikorna mjukna i mitten av ugnen 20-25 minuter.
  2. Häll buljongen över couscousen och låt stå 5 minuter. Fluffa upp grynen med en gaffel. Blanda dem med tomater, oliver, svamp, ost, persilja, lite salt och peppar.
  3. Fördela fyllningen i paprikorna. Sätt in dem i ugnen ytterligare ca 15 minuter. Servera med vitlöksbröd och en blandad sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(9)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 delade och urkärnade paprikor
  • 10 inlagda, strimlade soltorkade tomater
  • 1 dl het grönsaksbuljong
  • 1 dl couscous
  • 15 st urkärnade, hackade svarta oliver
  • 200 g skivade champinjoner
  • 200 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackad persilja
  • peppar
  • salt

Fetaostfyllda bakade paprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.7 (10 betyg)

Supersnyggt och gott tillbehör med smak av persilja och soltorkade tomater.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg paprikahalvorna på ett ugnssäkert fat. Droppa över lite av tomatoljan, salta och peppra. Låt paprikorna mjukna i mitten av ugnen 20-25 minuter.
  2. Häll buljongen över couscousen och låt stå 5 minuter. Fluffa upp grynen med en gaffel. Blanda dem med tomater, oliver, svamp, ost, persilja, lite salt och peppar.
  3. Fördela fyllningen i paprikorna. Sätt in dem i ugnen ytterligare ca 15 minuter. Servera med vitlöksbröd och en blandad sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(9)