Fetaostfyllda bakade paprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.7 (10 betyg)

Supersnyggt och gott tillbehör med smak av persilja och soltorkade tomater.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 delade och urkärnade paprikor
  • 10 inlagda, strimlade soltorkade tomater
  • 1 dl het grönsaksbuljong
  • 1 dl couscous
  • 15 st urkärnade, hackade svarta oliver
  • 200 g skivade champinjoner
  • 200 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackad persilja
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg paprikahalvorna på ett ugnssäkert fat. Droppa över lite av tomatoljan, salta och peppra. Låt paprikorna mjukna i mitten av ugnen 20-25 minuter.
  2. Häll buljongen över couscousen och låt stå 5 minuter. Fluffa upp grynen med en gaffel. Blanda dem med tomater, oliver, svamp, ost, persilja, lite salt och peppar.
  3. Fördela fyllningen i paprikorna. Sätt in dem i ugnen ytterligare ca 15 minuter. Servera med vitlöksbröd och en blandad sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bönsallad med svarta bönor

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddig citronkyckling med tomatsallad

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rostade rotsaker med spenatpesto och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ratatouille

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rostbiff med ugnsrostade tomater och linser

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Köfte i tomatsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(113)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 delade och urkärnade paprikor
  • 10 inlagda, strimlade soltorkade tomater
  • 1 dl het grönsaksbuljong
  • 1 dl couscous
  • 15 st urkärnade, hackade svarta oliver
  • 200 g skivade champinjoner
  • 200 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackad persilja
  • peppar
  • salt

Fetaostfyllda bakade paprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.7 (10 betyg)

Supersnyggt och gott tillbehör med smak av persilja och soltorkade tomater.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg paprikahalvorna på ett ugnssäkert fat. Droppa över lite av tomatoljan, salta och peppra. Låt paprikorna mjukna i mitten av ugnen 20-25 minuter.
  2. Häll buljongen över couscousen och låt stå 5 minuter. Fluffa upp grynen med en gaffel. Blanda dem med tomater, oliver, svamp, ost, persilja, lite salt och peppar.
  3. Fördela fyllningen i paprikorna. Sätt in dem i ugnen ytterligare ca 15 minuter. Servera med vitlöksbröd och en blandad sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bönsallad med svarta bönor

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddig citronkyckling med tomatsallad

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rostade rotsaker med spenatpesto och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ratatouille

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rostbiff med ugnsrostade tomater och linser

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Köfte i tomatsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(113)