För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Färskpotatissallad med ädelost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Sallad med sommarkänsla. God som ensamrätt eller med grillat.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 kg färsk potatis
  • 150 g sockerärtor
  • 1 rödlök skuren i tunna skivor
  • 1 urkärnad paprika skuren i tunna skivor
  • 150 g ädelost
  • Vinägrett:
  • 3 msk äppelcidervinäger
  • 1 krm tabasco (eller efter smak)
  • 1 msk muscovado-eller farinsocker
  • 3 msk grov senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl olivolja

Gör så här

  1. Koka den färska potatisen och förväll sockerärterna lätt. Om potatisen är stor - skär den i bitar. Blanda potatisen och grönsaker, vispa ihop vinägretten och slå den över salladen. Rör om försiktigt och smula över ädelosten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad långbakad högrev

(3)

Kålfritters med sötpotatis

(6)

Chili- och paprikapotatis

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(12)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Potatissallad med grillade grönsaker

(42)

Örtfrittata

(7)

Potatissallad med pepparrot och brynt smör

(56)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1.5 kg färsk potatis
  • 150 g sockerärtor
  • 1 rödlök skuren i tunna skivor
  • 1 urkärnad paprika skuren i tunna skivor
  • 150 g ädelost
  • Vinägrett:
  • 3 msk äppelcidervinäger
  • 1 krm tabasco (eller efter smak)
  • 1 msk muscovado-eller farinsocker
  • 3 msk grov senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl olivolja

Färskpotatissallad med ädelost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Sallad med sommarkänsla. God som ensamrätt eller med grillat.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka den färska potatisen och förväll sockerärterna lätt. Om potatisen är stor - skär den i bitar. Blanda potatisen och grönsaker, vispa ihop vinägretten och slå den över salladen. Rör om försiktigt och smula över ädelosten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad långbakad högrev

(3)

Kålfritters med sötpotatis

(6)

Chili- och paprikapotatis

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(12)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Potatissallad med grillade grönsaker

(42)

Örtfrittata

(7)

Potatissallad med pepparrot och brynt smör

(56)