Färskoströra med spenat och vitlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (2 betyg)

Gratinerade nacho-chips, ny smak med spenat och vitlök.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 70 g babyspenat
  • 0.5 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 200 g cream cheese
  • 50 g riven ost
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • nachos

Gör så här

  1. Grovhacka spenaten. Fräs spenat, lök och vitlök i lite olja. Salta och peppra.
  2. Blanda spenatblandningen med cream cheese.
  3. Lägg över i en ugnsform. Strö över osten och gratinera några min högt upp i ugnen tills osten smält. Servera direkt med nachos.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2014-01-30

Gott

AC

2013-12-30

Super! Gott som förtugg eller komplement till t ex mex-middag ...

Liknande recept

Spara recept

Varm grönkålssallad med Västerbottensost och äpple

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Quesadilla med sötpotatis-spread och broccolipesto

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillade majskolvar med chili- och parmesansmör

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pepprig mozzarella med aubergine och tomat

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Grillad paprika med chevre

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Insalata caprese

Betyg
Betyg
(1)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 70 g babyspenat
  • 0.5 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 200 g cream cheese
  • 50 g riven ost
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • nachos

Färskoströra med spenat och vitlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (2 betyg)

Gratinerade nacho-chips, ny smak med spenat och vitlök.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grovhacka spenaten. Fräs spenat, lök och vitlök i lite olja. Salta och peppra.
  2. Blanda spenatblandningen med cream cheese.
  3. Lägg över i en ugnsform. Strö över osten och gratinera några min högt upp i ugnen tills osten smält. Servera direkt med nachos.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2014-01-30

Gott

AC

2013-12-30

Super! Gott som förtugg eller komplement till t ex mex-middag ...

Liknande recept

Spara recept

Varm grönkålssallad med Västerbottensost och äpple

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Quesadilla med sötpotatis-spread och broccolipesto

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillade majskolvar med chili- och parmesansmör

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pepprig mozzarella med aubergine och tomat

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Grillad paprika med chevre

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Insalata caprese

Betyg
Betyg
(1)