För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Färskoströra med spenat och vitlök

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Gratinerade nacho-chips, ny smak med spenat och vitlök.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 70 g babyspenat
  • 0.5 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 200 g cream cheese
  • 50 g riven ost
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • nachos

Gör så här

  1. Grovhacka spenaten. Fräs spenat, lök och vitlök i lite olja. Salta och peppra.
  2. Blanda spenatblandningen med cream cheese.
  3. Lägg över i en ugnsform. Strö över osten och gratinera några min högt upp i ugnen tills osten smält. Servera direkt med nachos.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2014-01-30

Gott

AC

2013-12-30

Super! Gott som förtugg eller komplement till t ex mex-middag ...

Liknande recept

Vegetarisk pizza bianco på grillen

(4)

Quesadillas med avokadoröra

(5)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Rostad majssallad

(4)

Blomkålspizza med gruyèreost

(3)

Grillad avokadohalva

(0)

Enkel potatisgratäng

(12)

Grillad halloumi med sallad

(20)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 70 g babyspenat
  • 0.5 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 200 g cream cheese
  • 50 g riven ost
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • nachos

Färskoströra med spenat och vitlök

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Gratinerade nacho-chips, ny smak med spenat och vitlök.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grovhacka spenaten. Fräs spenat, lök och vitlök i lite olja. Salta och peppra.
  2. Blanda spenatblandningen med cream cheese.
  3. Lägg över i en ugnsform. Strö över osten och gratinera några min högt upp i ugnen tills osten smält. Servera direkt med nachos.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2014-01-30

Gott

AC

2013-12-30

Super! Gott som förtugg eller komplement till t ex mex-middag ...

Liknande recept

Vegetarisk pizza bianco på grillen

(4)

Quesadillas med avokadoröra

(5)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Rostad majssallad

(4)

Blomkålspizza med gruyèreost

(3)

Grillad avokadohalva

(0)

Enkel potatisgratäng

(12)

Grillad halloumi med sallad

(20)