Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(30)

Krämig grönkål och krispiga nötter. Mums!

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färsk tortellini
  • 1 hackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 500 g fryst tinad grönkål
  • 2 dl grädde
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 80 g valnötter
  • Ev saft från en citron
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek löken mjuk i smör i en stekpanna utan att den får färg. Tillsätt grönkål, grädde, salt och peppar. Koka 7–8 min.
  3. Rosta valnötterna i en torr het panna, 2–3 min.
  4. Servera pastan med grönkålen och toppa med valnötter. Pressa gärna lite citron över. Det blir jättegott!

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2020-10-20

Hej Pegah! Ta vispgrädde :) /Maja, redaktör

Pegah

2020-10-17

Grädde! Visp eller matlagningsgrädde?

Åsa

2018-10-31

Grundreceptet totalt smaklöst. För lite salt. Tillsatte 1/2 hönsbuljongtärning, mer salt, en nypa socker samt ca 1 tsk chiliflakes. DÅ blev det en höjdare!

Liknande recept

Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g färsk tortellini
  • 1 hackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 500 g fryst tinad grönkål
  • 2 dl grädde
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 80 g valnötter
  • Ev saft från en citron
  • 0.5 tsk salt

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(30)

Krämig grönkål och krispiga nötter. Mums!

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek löken mjuk i smör i en stekpanna utan att den får färg. Tillsätt grönkål, grädde, salt och peppar. Koka 7–8 min.
  3. Rosta valnötterna i en torr het panna, 2–3 min.
  4. Servera pastan med grönkålen och toppa med valnötter. Pressa gärna lite citron över. Det blir jättegott!

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2020-10-20

Hej Pegah! Ta vispgrädde :) /Maja, redaktör

Pegah

2020-10-17

Grädde! Visp eller matlagningsgrädde?

Åsa

2018-10-31

Grundreceptet totalt smaklöst. För lite salt. Tillsatte 1/2 hönsbuljongtärning, mer salt, en nypa socker samt ca 1 tsk chiliflakes. DÅ blev det en höjdare!

Liknande recept

Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)