För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg (1-5):
3.17 (23 betyg)

Krämig grönkål och krispiga nötter. Mums!

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färsk tortellini
  • 1 hackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 500 g fryst tinad grönkål
  • 2 dl grädde
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 80 g valnötter
  • Ev saft från en citron
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek löken mjuk i smör i en stekpanna utan att den får färg. Tillsätt grönkål, grädde, salt och peppar. Koka 7–8 min.
  3. Rosta valnötterna i en torr het panna, 2–3 min.
  4. Servera pastan med grönkålen och toppa med valnötter. Pressa gärna lite citron över. Det blir jättegott!

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Åsa

2018-10-31

Grundreceptet totalt smaklöst. För lite salt. Tillsatte 1/2 hönsbuljongtärning, mer salt, en nypa socker samt ca 1 tsk chiliflakes. DÅ blev det en höjdare!

Liknande recept

Buddha bowl

(9)

Linsbolognese

(35)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(5)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Majs- och zucchiniplättar

(13)

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)

Sej med grillad paprika och parmesan

(112)

Lax- och spenatpaj

(92)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g färsk tortellini
  • 1 hackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 500 g fryst tinad grönkål
  • 2 dl grädde
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 80 g valnötter
  • Ev saft från en citron
  • 0.5 tsk salt

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg (1-5):
3.17 (23 betyg)

Krämig grönkål och krispiga nötter. Mums!

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek löken mjuk i smör i en stekpanna utan att den får färg. Tillsätt grönkål, grädde, salt och peppar. Koka 7–8 min.
  3. Rosta valnötterna i en torr het panna, 2–3 min.
  4. Servera pastan med grönkålen och toppa med valnötter. Pressa gärna lite citron över. Det blir jättegott!

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Åsa

2018-10-31

Grundreceptet totalt smaklöst. För lite salt. Tillsatte 1/2 hönsbuljongtärning, mer salt, en nypa socker samt ca 1 tsk chiliflakes. DÅ blev det en höjdare!

Liknande recept

Buddha bowl

(9)

Linsbolognese

(35)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(5)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Majs- och zucchiniplättar

(13)

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)

Sej med grillad paprika och parmesan

(112)

Lax- och spenatpaj

(92)