För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Färsbiffar med ostfyllning

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Biffarna blir extra saftiga och smakrika med ost i. Servera med rårörda lingon och andra goda tillbehör.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g nötfärs
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 8 krossade enbär
  • 1 msk smör eller olja
  • 1.5 tsk salt
  • Fyllning:
  • 100 g naturell färskost, eller med vitlök
  • 0.5 dl hackad persilja
  • salt och svartpeppar
  • Tillbehör:
  • 800 g potatis
  • 200 g kokta sockerärtor
  • 200 g kokta haricots verts
  • 1 dl rårörda lingon eller sylt

Gör så här

  1. Blanda färs, vatten, salt och kryddor till en smidig färs. Forma till platta biffar, lägg på fyllning och vik ihop.
  2. Stek biffarna 4-5 min per sida tills de är genomstekta. (Häll lite vatten i pannan om sky önskas.)

Servering

Servera med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Fläskkotlett med skysås och mos

(5)

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

(2)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Rårakor med fläsk och rårörda lingon

(0)

Biff rydberg med en twist

(1)

Pannbiff med kryddpeppar och stekt lök

(20)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(9)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 500 g nötfärs
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 8 krossade enbär
  • 1 msk smör eller olja
  • 1.5 tsk salt
  • Fyllning:
  • 100 g naturell färskost, eller med vitlök
  • 0.5 dl hackad persilja
  • salt och svartpeppar
  • Tillbehör:
  • 800 g potatis
  • 200 g kokta sockerärtor
  • 200 g kokta haricots verts
  • 1 dl rårörda lingon eller sylt

Färsbiffar med ostfyllning

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Biffarna blir extra saftiga och smakrika med ost i. Servera med rårörda lingon och andra goda tillbehör.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färs, vatten, salt och kryddor till en smidig färs. Forma till platta biffar, lägg på fyllning och vik ihop.
  2. Stek biffarna 4-5 min per sida tills de är genomstekta. (Häll lite vatten i pannan om sky önskas.)

Servering

Servera med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Fläskkotlett med skysås och mos

(5)

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

(2)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Rårakor med fläsk och rårörda lingon

(0)

Biff rydberg med en twist

(1)

Pannbiff med kryddpeppar och stekt lök

(20)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(9)