Färsbiffar med ostfyllning

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Biffarna blir extra saftiga och smakrika med ost i. Servera med rårörda lingon och andra goda tillbehör.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 500 g nötfärs
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 8 krossade enbär
  • 1 msk smör eller olja
  • Fyllning:
  • 100 g naturell färskost, eller med vitlök
  • 0.5 dl hackad persilja
  • Tillbehör:
  • 800 g potatis
  • 200 g kokta sockerärtor
  • 200 g kokta haricots verts
  • 1 dl rårörda lingon eller sylt

Gör så här

  1. Blanda färs, vatten, salt och kryddor till en smidig färs. Forma till platta biffar, lägg på fyllning och vik ihop.
  2. Stek biffarna 4-5 min per sida tills de är genomstekta. (Häll lite vatten i pannan om sky önskas.)

Servering

Servera med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt fläskfilé med pestopotatissallad

(6)

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

(32)

Flamberad oxfilé med peppar, rödvinssås och potatiskaka

(52)

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa

(2)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

(12)

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g nötfärs
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 8 krossade enbär
  • 1 msk smör eller olja
  • Fyllning:
  • 100 g naturell färskost, eller med vitlök
  • 0.5 dl hackad persilja
  • Tillbehör:
  • 800 g potatis
  • 200 g kokta sockerärtor
  • 200 g kokta haricots verts
  • 1 dl rårörda lingon eller sylt

Färsbiffar med ostfyllning

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Biffarna blir extra saftiga och smakrika med ost i. Servera med rårörda lingon och andra goda tillbehör.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färs, vatten, salt och kryddor till en smidig färs. Forma till platta biffar, lägg på fyllning och vik ihop.
  2. Stek biffarna 4-5 min per sida tills de är genomstekta. (Häll lite vatten i pannan om sky önskas.)

Servering

Servera med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt fläskfilé med pestopotatissallad

(6)

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

(32)

Flamberad oxfilé med peppar, rödvinssås och potatiskaka

(52)

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa

(2)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

(12)

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies