Fårostknyten

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Krispiga knyten med krämig fyllning.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:175º
10 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g fetaost
  • 1 vispat ägg
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 1 krm peppar
  • 150 g filodeg
  • 0.5 dl olivolja

Gör så här

  1. Mosa osten med en gaffel och tillsätt ägg, dill, salt och peppar.
  2. Dela filodegsarken i fyra delar till cirka 10 centimeter långa remsor. Pensla degremsorna med olivolja. Lägg en rågad tesked av fyllningen i ena änden och vik ihop till en triangel. Lägg knytena på en plåt med bakplåtspapper, pensla med lite olja och grädda i 175 grader tills de får en gyllenbrun färg, cirka 20 minuter.

Tips

500 g filodeg = 10 ark

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatispizza

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Friterade potatisbullar

Betyg
Betyg
(18)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 200 g fetaost
  • 1 vispat ägg
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 1 krm peppar
  • 150 g filodeg
  • 0.5 dl olivolja

Fårostknyten

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Krispiga knyten med krämig fyllning.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:175º
10 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mosa osten med en gaffel och tillsätt ägg, dill, salt och peppar.
  2. Dela filodegsarken i fyra delar till cirka 10 centimeter långa remsor. Pensla degremsorna med olivolja. Lägg en rågad tesked av fyllningen i ena änden och vik ihop till en triangel. Lägg knytena på en plåt med bakplåtspapper, pensla med lite olja och grädda i 175 grader tills de får en gyllenbrun färg, cirka 20 minuter.

Tips

500 g filodeg = 10 ark

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatispizza

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Friterade potatisbullar

Betyg
Betyg
(18)