Fårfiol med äppel- och pepparrotsfraiche

Betyg (1-5):
2.52 (29 betyg)

Pepparrot och äpple bryter den salta smaken hos fårfiolen.

Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 800 g fårfiol, i skivor
  • Äppel- och pepparrotsfraiche:
  • 450 g syrliga, gröna äpplen, urkärnade, tärnade
  • 2 msk pepparrot på burk/tub, eller färsk, riven
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 dl hackad gräslök eller dill

Gör så här

  1. Lägg upp skivor av fårfiol på ett stort fat. Blanda ihop ingredienserna till äppel- och pepparrotsfraichen och servera till fårfiolen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingburgare med mangodressing

(15)

Rostad kryddkyckling i libabröd

(11)

Falafel i pitabröd med gurksalsa och limeyoghurt

(1)

Rostad morotssallad med apelsin och yoghurtsås

(0)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 800 g fårfiol, i skivor
  • Äppel- och pepparrotsfraiche:
  • 450 g syrliga, gröna äpplen, urkärnade, tärnade
  • 2 msk pepparrot på burk/tub, eller färsk, riven
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 dl hackad gräslök eller dill

Fårfiol med äppel- och pepparrotsfraiche

Betyg (1-5):
2.52 (29 betyg)

Pepparrot och äpple bryter den salta smaken hos fårfiolen.

Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg upp skivor av fårfiol på ett stort fat. Blanda ihop ingredienserna till äppel- och pepparrotsfraichen och servera till fårfiolen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingburgare med mangodressing

(15)

Rostad kryddkyckling i libabröd

(11)

Falafel i pitabröd med gurksalsa och limeyoghurt

(1)

Rostad morotssallad med apelsin och yoghurtsås

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies