Fänkåls- och mangosallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.9 (10 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 stor fänkål
  • 1 ätmogen mango
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 0.5 tunt skivad röd chili
  • 1 liten citron, pressad saft
  • flytande honung
  • salt

Gör så här

  1. Dela fänkålen på mitten och skär bort den tjocka rotdelen. Skär fänkålen i tunna skivor, gärna med mandolin. Skala, kärna ur och strimla mangon. Vänd ihop fänkål, mango, salladslök, chili och smaka av med citronsaft, salt och ev honung.

Servering

Servera till pulled salmon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewy

2016-03-31

Jättegod och fräsch sallad som passar till väldigt mycket. Håller dessutom i kyl upp till 5-6 dagar. Rekommenderas varmt.

Liknande recept

Spara recept

Avokado-örtsås

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Krossade cashewnötter med paprika

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Pizza med julskinka och grönkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tomatmarinerade kycklingspett

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Coleslaw med grönkål och äpple

Betyg
Betyg
(13)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 stor fänkål
  • 1 ätmogen mango
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 0.5 tunt skivad röd chili
  • 1 liten citron, pressad saft
  • flytande honung
  • salt

Fänkåls- och mangosallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.9 (10 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela fänkålen på mitten och skär bort den tjocka rotdelen. Skär fänkålen i tunna skivor, gärna med mandolin. Skala, kärna ur och strimla mangon. Vänd ihop fänkål, mango, salladslök, chili och smaka av med citronsaft, salt och ev honung.

Servering

Servera till pulled salmon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewy

2016-03-31

Jättegod och fräsch sallad som passar till väldigt mycket. Håller dessutom i kyl upp till 5-6 dagar. Rekommenderas varmt.

Liknande recept

Spara recept

Avokado-örtsås

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Krossade cashewnötter med paprika

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Pizza med julskinka och grönkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tomatmarinerade kycklingspett

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Coleslaw med grönkål och äpple

Betyg
Betyg
(13)