För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fänkåls- och mangosallad

Betyg (1-5):
3.9 (10 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 stor fänkål
  • 1 ätmogen mango
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 0.5 tunt skivad röd chili
  • 1 liten citron, pressad saft
  • flytande honung
  • salt

Gör så här

  1. Dela fänkålen på mitten och skär bort den tjocka rotdelen. Skär fänkålen i tunna skivor, gärna med mandolin. Skala, kärna ur och strimla mangon. Vänd ihop fänkål, mango, salladslök, chili och smaka av med citronsaft, salt och ev honung.

Servering

Servera till pulled salmon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewy

2016-03-31

Jättegod och fräsch sallad som passar till väldigt mycket. Håller dessutom i kyl upp till 5-6 dagar. Rekommenderas varmt.

Liknande recept

Nektarin- och rökt paprikayoghurt

(3)

Sommarsallad med melon och mynta

(4)

Räksallad med japansk dressing

(94)

Krossade cashewnötter med paprika

(8)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Fish tacos deluxe

(40)

Coleslaw med grönkål och äpple

(11)

Avokado-örtsås

(1)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 stor fänkål
  • 1 ätmogen mango
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 0.5 tunt skivad röd chili
  • 1 liten citron, pressad saft
  • flytande honung
  • salt

Fänkåls- och mangosallad

Betyg (1-5):
3.9 (10 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela fänkålen på mitten och skär bort den tjocka rotdelen. Skär fänkålen i tunna skivor, gärna med mandolin. Skala, kärna ur och strimla mangon. Vänd ihop fänkål, mango, salladslök, chili och smaka av med citronsaft, salt och ev honung.

Servering

Servera till pulled salmon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewy

2016-03-31

Jättegod och fräsch sallad som passar till väldigt mycket. Håller dessutom i kyl upp till 5-6 dagar. Rekommenderas varmt.

Liknande recept

Nektarin- och rökt paprikayoghurt

(3)

Sommarsallad med melon och mynta

(4)

Räksallad med japansk dressing

(94)

Krossade cashewnötter med paprika

(8)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Fish tacos deluxe

(40)

Coleslaw med grönkål och äpple

(11)

Avokado-örtsås

(1)