Falukorvstoast med färskost

Betyg (1-5):
3.8 (10 betyg)

Spröda smörgåsar med sälta och mustig senap.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 8 vita eller grova brödskivor
  • 8 msk crème fraiche eller färskost
  • 4 msk grov senap
  • 240 g skivad falukorv (2 skivor per person)
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 80 g skivad cheddar (2 skivor per person)
  • 2 tunt skivad tomater
  • 1 msk smör till stekning
  • 2 dl blandad sallad

Gör så här

  1. Lägg ut hälften av brödskivorna. Bred på crème fraiche eller färskost och därefter senap. Lägg på falukorv, lök, cheddarost och tomat. Lägg därefter på resten av brödskivorna. Tryck ihop försiktigt. Skär bort kanterna.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör. Stek toasten gyllene på båda sidor. Servera med sallad och eventuellt extra senap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nenne

2012-04-10

Låter smarrigt & enkelt för att göra i husbilen,,))

Liknande recept

Tortillapizza

(28)

Rödbetsfrittata

(0)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Västerbotten- och timjantoast

(2)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Brydlings enchiladas

(12)

Butternutomelett

(0)

Ärtplättar

(10)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 8 vita eller grova brödskivor
  • 8 msk crème fraiche eller färskost
  • 4 msk grov senap
  • 240 g skivad falukorv (2 skivor per person)
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 80 g skivad cheddar (2 skivor per person)
  • 2 tunt skivad tomater
  • 1 msk smör till stekning
  • 2 dl blandad sallad

Falukorvstoast med färskost

Betyg (1-5):
3.8 (10 betyg)

Spröda smörgåsar med sälta och mustig senap.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut hälften av brödskivorna. Bred på crème fraiche eller färskost och därefter senap. Lägg på falukorv, lök, cheddarost och tomat. Lägg därefter på resten av brödskivorna. Tryck ihop försiktigt. Skär bort kanterna.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör. Stek toasten gyllene på båda sidor. Servera med sallad och eventuellt extra senap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nenne

2012-04-10

Låter smarrigt & enkelt för att göra i husbilen,,))

Liknande recept

Tortillapizza

(28)

Rödbetsfrittata

(0)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Västerbotten- och timjantoast

(2)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Brydlings enchiladas

(12)

Butternutomelett

(0)

Ärtplättar

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies