Fågelbon med jellybeans

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Vanliga flingor funkar bra, men all bran som ser ut som pinnar är bäst.

Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
20 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 100 g choklad
  • 5 dl flingor
  • 1 dl jellybeans

Gör så här

  1. Smält choklad i mikron eller i ett vattenbad. Vänd runt flingorna i chokladen och skeda ut i minimuffinsformar.
  2. Tryck till en liten grop i mitten och lägg dit några jellybeans. Låt stelna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm vit choklad

(5)

Nötbräck med torkad frukt

(17)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(67)

Chokladmousse på avokado med crunch

(4)

Dubbel chokladkola med flingsalt

(22)

Salt karamellparfait med marinerade bär

(19)

Kolagodis med mjölkchoklad

(18)

Paradis rocky road glasscoupe

(2)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 100 g choklad
  • 5 dl flingor
  • 1 dl jellybeans

Fågelbon med jellybeans

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Vanliga flingor funkar bra, men all bran som ser ut som pinnar är bäst.

Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
20 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält choklad i mikron eller i ett vattenbad. Vänd runt flingorna i chokladen och skeda ut i minimuffinsformar.
  2. Tryck till en liten grop i mitten och lägg dit några jellybeans. Låt stelna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm vit choklad

(5)

Nötbräck med torkad frukt

(17)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(67)

Chokladmousse på avokado med crunch

(4)

Dubbel chokladkola med flingsalt

(22)

Salt karamellparfait med marinerade bär

(19)

Kolagodis med mjölkchoklad

(18)

Paradis rocky road glasscoupe

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies