För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Enkla rödbetsbiffar

Betyg (1-5):
3.33 (15 betyg)

Röda och fina rödbetsbiffar med smak av chèvreost.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:175º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 800 g skalade, grovrivna rödbetor
  • 1 dl finhackad purjolök (ca 10 com)
  • 150 g smulad chèvre
  • 2 ägg
  • 5 msk mjöl
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • 25 g pinjefrön
  • 40 g rucola
  • balsamicosirap

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom olivoljan i en bunke. Hetta upp en stekpanna med olivolja i och klicka ut smeten, 0,5 deciliter till varje biff. Bryn biffarna i omgångar tills de fått färg, cirka 2 minuter på varje sida.
  2. Lägg dem i en ugnsform och stek färdigt i ugnen i cirka 10 minuter.
  3. Servera med pinjefrön, rucola och ringla till sist över balsamicosirap

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2017-11-16

Goda och lätta att tillaga, men alldeles för lite beräknat. Vi var 4 personer så jag halverade receptet - då blev det inte ens vars två biffar.

Lennart

2016-09-28

OBS riv inte rödbetorna för grovt så de inte håller ihop. Mellan grova blir nog bra på rivgärdet/assistenten. Smaka av om du vill ha mer kryddade biffar (örtkrydda och peppar).

Liknande recept

Mexikansk vegopaj

(11)

Ostomelett med kantareller

(22)

Skink- och ostpaj

(7)

Små Västerbottensostpajer

(45)

Zucchinipaj

(25)

Saras smörgåstårta

(56)

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata

(24)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(42)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 800 g skalade, grovrivna rödbetor
  • 1 dl finhackad purjolök (ca 10 com)
  • 150 g smulad chèvre
  • 2 ägg
  • 5 msk mjöl
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • 25 g pinjefrön
  • 40 g rucola
  • balsamicosirap

Enkla rödbetsbiffar

Betyg (1-5):
3.33 (15 betyg)

Röda och fina rödbetsbiffar med smak av chèvreost.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:175º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom olivoljan i en bunke. Hetta upp en stekpanna med olivolja i och klicka ut smeten, 0,5 deciliter till varje biff. Bryn biffarna i omgångar tills de fått färg, cirka 2 minuter på varje sida.
  2. Lägg dem i en ugnsform och stek färdigt i ugnen i cirka 10 minuter.
  3. Servera med pinjefrön, rucola och ringla till sist över balsamicosirap

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2017-11-16

Goda och lätta att tillaga, men alldeles för lite beräknat. Vi var 4 personer så jag halverade receptet - då blev det inte ens vars två biffar.

Lennart

2016-09-28

OBS riv inte rödbetorna för grovt så de inte håller ihop. Mellan grova blir nog bra på rivgärdet/assistenten. Smaka av om du vill ha mer kryddade biffar (örtkrydda och peppar).

Liknande recept

Mexikansk vegopaj

(11)

Ostomelett med kantareller

(22)

Skink- och ostpaj

(7)

Små Västerbottensostpajer

(45)

Zucchinipaj

(25)

Saras smörgåstårta

(56)

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata

(24)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(42)