Enkla rödbetsbiffar

Betyg (1-5):
3.17 (12 betyg)

Röda och fina rödbetsbiffar med smak av chèvreost.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:175º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 800 g skalade, grovrivna rödbetor
  • 1 dl finhackad purjolök (ca 10 com)
  • 150 g smulad chèvre
  • 2 ägg
  • 5 msk mjöl
  • 0.5 dl olivolja
  • Till servering:
  • 25 g pinjefrön
  • 40 g rucola
  • balsamicosirap

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom olivoljan i en bunke. Hetta upp en stekpanna med olivolja i och klicka ut smeten, 0,5 deciliter till varje biff. Bryn biffarna i omgångar tills de fått färg, cirka 2 minuter på varje sida.
  2. Lägg dem i en ugnsform och stek färdigt i ugnen i cirka 10 minuter.
  3. Servera med pinjefrön, rucola och ringla till sist över balsamicosirap

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2017-11-16

Goda och lätta att tillaga, men alldeles för lite beräknat. Vi var 4 personer så jag halverade receptet - då blev det inte ens vars två biffar.

Lennart

2016-09-28

OBS riv inte rödbetorna för grovt så de inte håller ihop. Mellan grova blir nog bra på rivgärdet/assistenten. Smaka av om du vill ha mer kryddade biffar (örtkrydda och peppar).

Liknande recept

Parmesan- och örtpaj med syltade kantareller

(18)

Fetaostpaj med spenat och zucchini

(18)

Omelett med kantareller, mozzarella och rucola

(28)

Grönkålspaj med fetaost

(7)

Västerbottensomelett med kantareller

(20)

Skink- och ostpaj

(5)

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata

(24)

Pajsnurra med spenat och fetaost

(1)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 800 g skalade, grovrivna rödbetor
  • 1 dl finhackad purjolök (ca 10 com)
  • 150 g smulad chèvre
  • 2 ägg
  • 5 msk mjöl
  • 0.5 dl olivolja
  • Till servering:
  • 25 g pinjefrön
  • 40 g rucola
  • balsamicosirap

Enkla rödbetsbiffar

Betyg (1-5):
3.17 (12 betyg)

Röda och fina rödbetsbiffar med smak av chèvreost.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:175º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom olivoljan i en bunke. Hetta upp en stekpanna med olivolja i och klicka ut smeten, 0,5 deciliter till varje biff. Bryn biffarna i omgångar tills de fått färg, cirka 2 minuter på varje sida.
  2. Lägg dem i en ugnsform och stek färdigt i ugnen i cirka 10 minuter.
  3. Servera med pinjefrön, rucola och ringla till sist över balsamicosirap

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2017-11-16

Goda och lätta att tillaga, men alldeles för lite beräknat. Vi var 4 personer så jag halverade receptet - då blev det inte ens vars två biffar.

Lennart

2016-09-28

OBS riv inte rödbetorna för grovt så de inte håller ihop. Mellan grova blir nog bra på rivgärdet/assistenten. Smaka av om du vill ha mer kryddade biffar (örtkrydda och peppar).

Liknande recept

Parmesan- och örtpaj med syltade kantareller

(18)

Fetaostpaj med spenat och zucchini

(18)

Omelett med kantareller, mozzarella och rucola

(28)

Grönkålspaj med fetaost

(7)

Västerbottensomelett med kantareller

(20)

Skink- och ostpaj

(5)

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata

(24)

Pajsnurra med spenat och fetaost

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies