
Egen glass med Kesella
Betyg (1-5):
Hemgjorda glasspinnar av Kesella med chokladöverdrag. Nyttigare, men fortfarande lika god!
Tillagningstid: 10 min + 2 timmar i frysen
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g Kesella, citrus
- 70 g choklad
- 1 dl hackade nötter t ex hasselnötter
Gör så här
- Fördela Kesella i glasspinneformar och frys dem minst 2 timmar.
- Smält chokladen i mikron eller över vattenbad. Doppa glassarna i chokladen och rulla direkt i nöthacket. Lägg tillbaka glassarna i frysen fram till servering.
Obs!
- 4 glasspinneformar behövs.
Liknande recept
Egen glass med Kesella
Betyg (1-5):
Hemgjorda glasspinnar av Kesella med chokladöverdrag. Nyttigare, men fortfarande lika god!
Tillagningstid: 10 min + 2 timmar i frysen
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Fördela Kesella i glasspinneformar och frys dem minst 2 timmar.
- Smält chokladen i mikron eller över vattenbad. Doppa glassarna i chokladen och rulla direkt i nöthacket. Lägg tillbaka glassarna i frysen fram till servering.
Obs!
- 4 glasspinneformar behövs.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Niklas
2020-05-24
Gott med kött glass Nötkött