Efterrättspizza med lemon curd och hallon

Efterrättspizza med lemon curd och hallon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Snabblagad och supergod efterrättspizza med mascarpone, lemon curd, hallon och passionsfrukt.

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 Coop Gourmet färdiggräddad pizzabotten
  • 125 g mascarpone
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 dl Coop Gourmet lemon curd
  • 100 g frysta hallon
  • 1 passionsfrukt
  • florsocker, till servering
  • färsk mynta, till garnering

Gör så här

  1. Smaka av mascarponen med vaniljpulver och bred ut över hela pizzabotten.
  2. Klicka på lemon curden och toppa med hallon. Grädda högt upp i ugnen ca 8 min.
  3. Krama ur och ringla passionsfrukten över pizzan och pudra över önskad mängd florsocker. Garnera ev med mynta blad.

Tips

Rör ut lemon curden med lite vatten så går den lättare att fördela jämnt över pizzan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Smoothie med mango

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Äppelsockerkaka

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Varm mango med honung och ingefära

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Vegansk glass

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Äppelcheesecake

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(17)
Efterrättspizza med lemon curd och hallon
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 Coop Gourmet färdiggräddad pizzabotten
  • 125 g mascarpone
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 dl Coop Gourmet lemon curd
  • 100 g frysta hallon
  • 1 passionsfrukt
  • florsocker, till servering
  • färsk mynta, till garnering

Efterrättspizza med lemon curd och hallon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Snabblagad och supergod efterrättspizza med mascarpone, lemon curd, hallon och passionsfrukt.

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smaka av mascarponen med vaniljpulver och bred ut över hela pizzabotten.
  2. Klicka på lemon curden och toppa med hallon. Grädda högt upp i ugnen ca 8 min.
  3. Krama ur och ringla passionsfrukten över pizzan och pudra över önskad mängd florsocker. Garnera ev med mynta blad.

Tips

Rör ut lemon curden med lite vatten så går den lättare att fördela jämnt över pizzan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Smoothie med mango

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Äppelsockerkaka

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Varm mango med honung och ingefära

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Vegansk glass

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Äppelcheesecake

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(17)