Dipp med rostade fänkålsfrön

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.57 (7 betyg)

Den godaste dippen gör du snabbt själv.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 msk fänkålsfrön
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Rosta fänkålsfröna i en torr het stekpanna 3-4 minuter. Var försiktig, de bränns lätt! Mortla fröna grovt och blanda dem med crème fraiche och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtsås med valnötter

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Haydari (yoghurtdipp)

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Dip wasabistyle

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 3 msk fänkålsfrön
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 tsk salt

Dipp med rostade fänkålsfrön

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.57 (7 betyg)

Den godaste dippen gör du snabbt själv.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rosta fänkålsfröna i en torr het stekpanna 3-4 minuter. Var försiktig, de bränns lätt! Mortla fröna grovt och blanda dem med crème fraiche och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtsås med valnötter

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Haydari (yoghurtdipp)

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Dip wasabistyle

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)