För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Dipp med rostade fänkålsfrön

Betyg (1-5):
3.57 (7 betyg)

Den godaste dippen gör du snabbt själv.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 msk fänkålsfrön
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Rosta fänkålsfröna i en torr het stekpanna 3-4 minuter. Var försiktig, de bränns lätt! Mortla fröna grovt och blanda dem med crème fraiche och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(1)

Grillad coleslaw

(9)

Potkäs

(1)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(15)

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Västerbottencrème

(0)

Älgköttbullar

(15)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 3 msk fänkålsfrön
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 tsk salt

Dipp med rostade fänkålsfrön

Betyg (1-5):
3.57 (7 betyg)

Den godaste dippen gör du snabbt själv.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rosta fänkålsfröna i en torr het stekpanna 3-4 minuter. Var försiktig, de bränns lätt! Mortla fröna grovt och blanda dem med crème fraiche och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(1)

Grillad coleslaw

(9)

Potkäs

(1)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(15)

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Västerbottencrème

(0)

Älgköttbullar

(15)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)