Devil's eggs

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Chiliflakes och cayennepeppar ger ägghalvorna härligt sting.

Tillagningstid: 20 min
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 4 ägg
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 krm paprikapulver
  • 1.5 msk majonnäs
  • Till garnering:
  • 1 strimlad röd chili
  • paprikapulver
  • färsk koriander

Gör så här

  1. Koka äggen 10 min. Spola under kallt vatten och skala.
  2. Halvera äggen på längden och plocka försiktigt ut gulorna. Mosa gulorna och blanda med kryddor och majonnäs. Spritsa tillbaka fyllningen och garnera med chili, paprikapulver och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saffransaioli

(22)

Rökta räkor med två sorters aioli

(5)

Ägg- och sillbakelse

(0)

Ägghalva med brynt smör

(4)

Ägg med varm gubbröra

(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 ägg
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 krm paprikapulver
  • 1.5 msk majonnäs
  • Till garnering:
  • 1 strimlad röd chili
  • paprikapulver
  • färsk koriander

Devil's eggs

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Chiliflakes och cayennepeppar ger ägghalvorna härligt sting.

Tillagningstid: 20 min
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka äggen 10 min. Spola under kallt vatten och skala.
  2. Halvera äggen på längden och plocka försiktigt ut gulorna. Mosa gulorna och blanda med kryddor och majonnäs. Spritsa tillbaka fyllningen och garnera med chili, paprikapulver och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saffransaioli

(22)

Rökta räkor med två sorters aioli

(5)

Ägg- och sillbakelse

(0)

Ägghalva med brynt smör

(4)

Ägg med varm gubbröra

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies