Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.89 (9 betyg)

Fyllda smakrika ägg förgyller påskbordet.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 5 finhackade sardellfiléer
  • 2 finstrimlade salladslökar
  • 2 msk kapris
  • 0.25 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.25 tsk salt
  • Till garnering:
  • 2 msk finhackad persilja

Gör så här

  1. Skala och dela äggen i halvor och gröp ur gulorna i en skål. Mosa dem med gaffel till en grynig massa.
  2. Blanda gulorna med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

Till garnering

  1. Fyll ägghalvorna med röran och garnera med persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 5 finhackade sardellfiléer
  • 2 finstrimlade salladslökar
  • 2 msk kapris
  • 0.25 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.25 tsk salt
  • Till garnering:
  • 2 msk finhackad persilja

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.89 (9 betyg)

Fyllda smakrika ägg förgyller påskbordet.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och dela äggen i halvor och gröp ur gulorna i en skål. Mosa dem med gaffel till en grynig massa.
  2. Blanda gulorna med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

Till garnering

  1. Fyll ägghalvorna med röran och garnera med persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)