Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Fyllda smakrika ägg förgyller påskbordet.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 5 finhackade sardellfiléer
  • 2 finstrimlade salladslökar
  • 2 msk kapris
  • 0.25 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.25 tsk salt
  • Till garnering:
  • 2 msk finhackad persilja

Gör så här

  1. Skala och dela äggen i halvor och gröp ur gulorna i en skål. Mosa dem med gaffel till en grynig massa.
  2. Blanda gulorna med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

Till garnering

  1. Fyll ägghalvorna med röran och garnera med persilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-04-06

Hej Maria, du har helt rätt. Vi ska genast ändra så att det här inte markeras som ett lakto-ovo-vegetariskt recept. Tack för att du upptäckte det! /Elsa, webbredaktör

Maria

2021-04-04

Varför visas ett recept led sardeller ned lakto-Ovo vegetarisk filter?

Liknande recept

Spara recept

Rökt lax på kavringstoast

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Gubbröra med lax

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Sherrysill

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tranbärsgravad lax med gravlaxsås

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Laxsashimi med syrlig pepparrotsvinägrett

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Äggcocotte

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Tunnbrödsrullesnittar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Sillpuck

Betyg
Betyg
(1)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 5 finhackade sardellfiléer
  • 2 finstrimlade salladslökar
  • 2 msk kapris
  • 0.25 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.25 tsk salt
  • Till garnering:
  • 2 msk finhackad persilja

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Fyllda smakrika ägg förgyller påskbordet.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och dela äggen i halvor och gröp ur gulorna i en skål. Mosa dem med gaffel till en grynig massa.
  2. Blanda gulorna med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

Till garnering

  1. Fyll ägghalvorna med röran och garnera med persilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-04-06

Hej Maria, du har helt rätt. Vi ska genast ändra så att det här inte markeras som ett lakto-ovo-vegetariskt recept. Tack för att du upptäckte det! /Elsa, webbredaktör

Maria

2021-04-04

Varför visas ett recept led sardeller ned lakto-Ovo vegetarisk filter?

Liknande recept

Spara recept

Rökt lax på kavringstoast

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Gubbröra med lax

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Sherrysill

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tranbärsgravad lax med gravlaxsås

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Laxsashimi med syrlig pepparrotsvinägrett

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Äggcocotte

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Tunnbrödsrullesnittar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Sillpuck

Betyg
Betyg
(1)