För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Dadlar med manchego

Betyg (1-5):
3.3 (23 betyg)

God små tilltugg med smak från Spanien.

Tillagningstid: 10 min
20 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 20 färska dadlar
  • 100 g manchego (går att byta mot Västerbotten el. Emmentaler

Gör så här

  1. Gör ett snitt längs med dadeln och ta ur kärnan. Dela osten i små bitar och stick ner en i varje dadel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Pepparkakstopping med lingon

(19)

Plockfat med melon och ost

(3)

Karamelliserad getost med hjortron

(10)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(2)

Filodegsrullar med dadlar och ädelost

(9)
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 20 färska dadlar
  • 100 g manchego (går att byta mot Västerbotten el. Emmentaler

Dadlar med manchego

Betyg (1-5):
3.3 (23 betyg)

God små tilltugg med smak från Spanien.

Tillagningstid: 10 min
20 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Gör ett snitt längs med dadeln och ta ur kärnan. Dela osten i små bitar och stick ner en i varje dadel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Pepparkakstopping med lingon

(19)

Plockfat med melon och ost

(3)

Karamelliserad getost med hjortron

(10)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(2)

Filodegsrullar med dadlar och ädelost

(9)