Currysill

Currysill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Gör egen currysill till påsk, midsommar eller jul. Enkelt recept på godaste sillen som serveras med ägg och persilja.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
  • 4 urvattnade sillfiléer, i fina bitar
  • Sås:
  • 1.5 dl majonnäs
  • 3 msk grädde
  • 0.5 tsk curry
  • Garnering:
  • 2 hårdkokta, skivade ägg
  • 2 msk hackad persilja

Gör så här

  1. Blanda samman majonnäs och grädde och smaka av med curry. Blanda sås och sill i en bunke. Vid servering, lägg upp sillen på ett fat och garnera med skivat ägg och hackad persilja.
  2. Hållbar 8-10 dagar i kylskåp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Currysill
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 4 urvattnade sillfiléer, i fina bitar
  • Sås:
  • 1.5 dl majonnäs
  • 3 msk grädde
  • 0.5 tsk curry
  • Garnering:
  • 2 hårdkokta, skivade ägg
  • 2 msk hackad persilja

Currysill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Gör egen currysill till påsk, midsommar eller jul. Enkelt recept på godaste sillen som serveras med ägg och persilja.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda samman majonnäs och grädde och smaka av med curry. Blanda sås och sill i en bunke. Vid servering, lägg upp sillen på ett fat och garnera med skivat ägg och hackad persilja.
  2. Hållbar 8-10 dagar i kylskåp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!