Crostinihjärtan med chèvre

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Den franska varma förrätten Chèvre chaud som med fördel serveras med några salladsblad.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:225º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 2 vita brödskivor,ca 2 cm tjocka
  • 2 tsk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 400 g chèvre i skivor (ca 2 cm tjocka)
  • 1 krm grovstött rosépeppar eller lingon (efter smak)
  • 2 dl blandad sallad

Gör så här

  1. Stansa ut hjärtan av brödet med hjälp av ett litet pepparkaksmått eller skär ut med kniv. Pensla bröden på båda sidor med oljan ev blandad med vitlök. Lägg dem på plåt och sätt in i mitten av ugnen 2-3 minuter. Ta ut bröden.
  2. Stansa ut hjärtan av osten på samma sätt och lägg dem på bröden. Strö på lite peppar eller lingon. Sätt in i övre delen av ugnen tills osten mjuknat något, 4-5 minuter.
  3. Servera genast som förrätt med salladsblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

(22)

Örtvåfflor med brie

(13)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(0)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(1)

Tortillasnibbar

(23)

Äggröra med parmachips

(4)

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(4)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 vita brödskivor,ca 2 cm tjocka
  • 2 tsk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 400 g chèvre i skivor (ca 2 cm tjocka)
  • 1 krm grovstött rosépeppar eller lingon (efter smak)
  • 2 dl blandad sallad

Crostinihjärtan med chèvre

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Den franska varma förrätten Chèvre chaud som med fördel serveras med några salladsblad.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:225º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stansa ut hjärtan av brödet med hjälp av ett litet pepparkaksmått eller skär ut med kniv. Pensla bröden på båda sidor med oljan ev blandad med vitlök. Lägg dem på plåt och sätt in i mitten av ugnen 2-3 minuter. Ta ut bröden.
  2. Stansa ut hjärtan av osten på samma sätt och lägg dem på bröden. Strö på lite peppar eller lingon. Sätt in i övre delen av ugnen tills osten mjuknat något, 4-5 minuter.
  3. Servera genast som förrätt med salladsblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

(22)

Örtvåfflor med brie

(13)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(0)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(1)

Tortillasnibbar

(23)

Äggröra med parmachips

(4)

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(4)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies