För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Crêpes med skinka, champinjoner och chèvre

Betyg (1-5):
2.85 (20 betyg)

Pannkakor fyllda med skinka, svamp och chèvre.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g färska champinjoner i bitar
  • olja till stekning
  • svartpeppar
  • 500 g pannkakor, 8 stycken
  • 8 skivor kokt eller rökt skinka
  • 300 g smulad chèvre
  • 1 kruka färsk basilika
  • 2 dl riven ost
  • salt

Gör så här

  1. Stek champinjonerna i olja i en stekpanna ca 5 min. Salta och peppra.
  2. Lägg en skiva skinka på en pannkaka och strö över champinjoner, chèvre och basilika. Rulla ihop och lägg rullarna tätt med skarven nedåt i en ugnssäker form. Strö över osten och gratinera mitt i ugnen ca 15 min

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mats

2018-02-10

Dom färdiga pannkakorna som ingår i receptet är helt omöjliga att rulla. Dom går sönder. Gör egna eller köp annan sort. Jag kom undan på att värma varje pannkaka i micron innan jag rullade ihop dom. Inte ens då blir det särskilt fint. Det är som i alla recept jag testat på tok för små portioner. Dubbla. Jättegott hur som helst.

Kate

2017-12-23

0

Liknande recept

Högrevsburgare med ost och karamelliserad lök

(3)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Rödvinskokt lammstek med chèvremos

(8)

Hamburgare med blue cheese-dressing

(26)

Köttbullar med chèvre

(0)

Enkel pastasallad med halloumi

(20)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g färska champinjoner i bitar
  • olja till stekning
  • svartpeppar
  • 500 g pannkakor, 8 stycken
  • 8 skivor kokt eller rökt skinka
  • 300 g smulad chèvre
  • 1 kruka färsk basilika
  • 2 dl riven ost
  • salt

Crêpes med skinka, champinjoner och chèvre

Betyg (1-5):
2.85 (20 betyg)

Pannkakor fyllda med skinka, svamp och chèvre.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek champinjonerna i olja i en stekpanna ca 5 min. Salta och peppra.
  2. Lägg en skiva skinka på en pannkaka och strö över champinjoner, chèvre och basilika. Rulla ihop och lägg rullarna tätt med skarven nedåt i en ugnssäker form. Strö över osten och gratinera mitt i ugnen ca 15 min

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mats

2018-02-10

Dom färdiga pannkakorna som ingår i receptet är helt omöjliga att rulla. Dom går sönder. Gör egna eller köp annan sort. Jag kom undan på att värma varje pannkaka i micron innan jag rullade ihop dom. Inte ens då blir det särskilt fint. Det är som i alla recept jag testat på tok för små portioner. Dubbla. Jättegott hur som helst.

Kate

2017-12-23

0

Liknande recept

Högrevsburgare med ost och karamelliserad lök

(3)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Rödvinskokt lammstek med chèvremos

(8)

Hamburgare med blue cheese-dressing

(26)

Köttbullar med chèvre

(0)

Enkel pastasallad med halloumi

(20)