Coleslaw med grönkål och äpple

Betyg (1-5):
4.29 (7 betyg)

Två sorters kål och ett stänk av sesamolja gör det här krispiga tillbehöret till en av de gröna höjdpunkterna på julbordet.

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 200 g rödkål
  • 1 liten rödlök
  • 100 g grönkål
  • 1 äpple
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs, gärna Hellmann´s
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 1 tsk sesamolja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Strimla rödkål och lök tunt, gärna med mandolin. Riv grönkålsbladen i små bitar. Skär äpplet i tändsticksstora strimlor.
  2. Rör ihop gräddfilen med majonnäs, senap och sesamolja, smaka av med salt och peppar. Vänd ihop grönsakerna med såsen och lägg upp i en serveringsskål.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2018-12-23

Superenkel och god! Överdosera inte sesamoljan bara då den är ganska dominant. Perfekt på julbordet

Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 200 g rödkål
  • 1 liten rödlök
  • 100 g grönkål
  • 1 äpple
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs, gärna Hellmann´s
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 1 tsk sesamolja
  • salt och svartpeppar

Coleslaw med grönkål och äpple

Betyg (1-5):
4.29 (7 betyg)

Två sorters kål och ett stänk av sesamolja gör det här krispiga tillbehöret till en av de gröna höjdpunkterna på julbordet.

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Strimla rödkål och lök tunt, gärna med mandolin. Riv grönkålsbladen i små bitar. Skär äpplet i tändsticksstora strimlor.
  2. Rör ihop gräddfilen med majonnäs, senap och sesamolja, smaka av med salt och peppar. Vänd ihop grönsakerna med såsen och lägg upp i en serveringsskål.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2018-12-23

Superenkel och god! Överdosera inte sesamoljan bara då den är ganska dominant. Perfekt på julbordet

Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies