Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg (1-5):
4.19 (26 betyg)

Enkel superenergi får du i den är vitaminrika fruktsalladen.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 1 ananas
  • 2 apelsiner
  • 2 grapefrukter
  • Kanelyoghurt:
  • 2 dl yoghurt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk kanel
  • Topping:
  • 2 msk honung
  • 1 dl hasselnötter

Gör så här

  1. Skala ananas och skiva den på tvären så tunt det går. Du behöver inte ta hänsyn till den annars kärva roten, den är fullt ätbar i tunna skivor.
  2. Skala apelsiner och grapefrukt med vass kniv och skär ut hinnfria klyftor.

Kanelyoghurt

  1. Blanda alla ingredienser till kanelyoghurten. Rosta hasselnötterna i en torr het panna cirka 2 minuter och hacka dem grovt.

Topping

  1. Lägg upp frukterna på ett fat eller i portionsskålar. Toppa med honung och rostade hasselnötter. Servera med en klick kanelyoghurt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(2)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Mangobowl med kokos

(7)

Chiayoghurtbägare

(11)

Hallonsmoothie

(7)

Bananpannkakor

(32)

Fruktsallad med nötter och mörk choklad

(19)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 1 ananas
  • 2 apelsiner
  • 2 grapefrukter
  • Kanelyoghurt:
  • 2 dl yoghurt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk kanel
  • Topping:
  • 2 msk honung
  • 1 dl hasselnötter

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg (1-5):
4.19 (26 betyg)

Enkel superenergi får du i den är vitaminrika fruktsalladen.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala ananas och skiva den på tvären så tunt det går. Du behöver inte ta hänsyn till den annars kärva roten, den är fullt ätbar i tunna skivor.
  2. Skala apelsiner och grapefrukt med vass kniv och skär ut hinnfria klyftor.

Kanelyoghurt

  1. Blanda alla ingredienser till kanelyoghurten. Rosta hasselnötterna i en torr het panna cirka 2 minuter och hacka dem grovt.

Topping

  1. Lägg upp frukterna på ett fat eller i portionsskålar. Toppa med honung och rostade hasselnötter. Servera med en klick kanelyoghurt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(2)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Mangobowl med kokos

(7)

Chiayoghurtbägare

(11)

Hallonsmoothie

(7)

Bananpannkakor

(32)

Fruktsallad med nötter och mörk choklad

(19)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies