
Citronpinnar
Betyg (1-5):
Pistagenötter och citron istället för finska pinnarnas söt- och bittermandel.
Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
24 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 200 g rumsvarmt smör
- 0.5 dl socker
- 4.5 dl vetemjöl
- 1 msk rivet citronskal
- Garnering:
- 1.5 dl hackade pistagenötter (osaltade)
Gör så här
- Knåda ihop ingredienserna till degen. Dela degen i 4 delar och rulla till 60 centimeter långa längder. Skär varje längd i sex delar.
- Rulla pinnarna i pistagenötterna, tryck till så att nötterna fastnar. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter.
Liknande recept
Citronpinnar
Betyg (1-5):
Pistagenötter och citron istället för finska pinnarnas söt- och bittermandel.
Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
24 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Knåda ihop ingredienserna till degen. Dela degen i 4 delar och rulla till 60 centimeter långa längder. Skär varje längd i sex delar.
- Rulla pinnarna i pistagenötterna, tryck till så att nötterna fastnar. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!