Citronmarinerad sill med forellrom
  • Tid 5 min + 3 timmar att marinera

Citronmarinerad sill med forellrom

0 (0 betyg)

Forellrommen ger en lite lyxig känsla till den här stiliga sillen.

  • Tillagningstid 5 min + 3 timmar att marinera
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk finrivet citronskal
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 40 g forellrom
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Låt sillfiléerna rinna av och skär i cm-stora bitar. Lägg sillen på ett stort fat.

  2. 2

    Ringla över olja, pressa över citronsaft och riv över citronskal (endast det gula). Låt stå att marinera minst 3 timmar i kylen.

  3. 3

    Strö över gräslök och klicka på forellrom vid servering.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar