Ciabatta med grillade grönsaker och taleggio

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.22 (9 betyg)

At t dela en ciabat ta och fylla den med grillade grönsaker, rucola och taleggio, är en italiensk höjdare

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 klyftad röd paprika
  • 1 klyftad rödlök
  • 0.5 skivad grön zucchini
  • 0.5 skivad gul zucchini
  • 2 tsk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 4 ciabattabröd
  • 70 g rucola
  • 240 g skivad taleggio eller brie

Gör så här

  1. Lägg grönsakerna på en plåt och ringla över olja. Krydda med vitlök, flingsalt och kajennpeppar. Grilla i ugnen cirka 15 minuter.
  2. Dela bröden och fyll med rucola, grillade grönsaker och taleggio.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Henrik Hedman

2014-09-11

Otroligt goda mackor som kan kylas ner och ätas dagen efter utan problem. Mycket lättlagad!

Liknande recept

Spara recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(183)
Spara recept

Matvete-otto med sparris och zucchini

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Barnens gratinerade tomatpasta

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Ärtbiffar

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Laxbiffar med nudelsallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Grönkålssoppa med potatis och bacon

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kålsoppa med korvslantar

Betyg
Betyg
(13)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 klyftad röd paprika
  • 1 klyftad rödlök
  • 0.5 skivad grön zucchini
  • 0.5 skivad gul zucchini
  • 2 tsk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 4 ciabattabröd
  • 70 g rucola
  • 240 g skivad taleggio eller brie

Ciabatta med grillade grönsaker och taleggio

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.22 (9 betyg)

At t dela en ciabat ta och fylla den med grillade grönsaker, rucola och taleggio, är en italiensk höjdare

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg grönsakerna på en plåt och ringla över olja. Krydda med vitlök, flingsalt och kajennpeppar. Grilla i ugnen cirka 15 minuter.
  2. Dela bröden och fyll med rucola, grillade grönsaker och taleggio.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Henrik Hedman

2014-09-11

Otroligt goda mackor som kan kylas ner och ätas dagen efter utan problem. Mycket lättlagad!

Liknande recept

Spara recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(183)
Spara recept

Matvete-otto med sparris och zucchini

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Barnens gratinerade tomatpasta

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Ärtbiffar

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Laxbiffar med nudelsallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Grönkålssoppa med potatis och bacon

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kålsoppa med korvslantar

Betyg
Betyg
(13)