Ciabatta med grillade grönsaker och taleggio

Betyg (1-5):
4.38 (8 betyg)

At t dela en ciabat ta och fylla den med grillade grönsaker, rucola och taleggio, är en italiensk höjdare

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 1 klyftad röd paprika
  • 1 klyftad rödlök
  • 0.5 skivad grön zucchini
  • 0.5 skivad gul zucchini
  • 2 tsk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 4 ciabattabröd
  • 70 g rucola
  • 240 g skivad taleggio eller brie

Gör så här

  1. Lägg grönsakerna på en plåt och ringla över olja. Krydda med vitlök, flingsalt och kajennpeppar. Grilla i ugnen cirka 15 minuter.
  2. Dela bröden och fyll med rucola, grillade grönsaker och taleggio.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Henrik Hedman

2014-09-11

Otroligt goda mackor som kan kylas ner och ätas dagen efter utan problem. Mycket lättlagad!

Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(21)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Belugalasagne

(29)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 klyftad röd paprika
  • 1 klyftad rödlök
  • 0.5 skivad grön zucchini
  • 0.5 skivad gul zucchini
  • 2 tsk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 4 ciabattabröd
  • 70 g rucola
  • 240 g skivad taleggio eller brie

Ciabatta med grillade grönsaker och taleggio

Betyg (1-5):
4.38 (8 betyg)

At t dela en ciabat ta och fylla den med grillade grönsaker, rucola och taleggio, är en italiensk höjdare

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg grönsakerna på en plåt och ringla över olja. Krydda med vitlök, flingsalt och kajennpeppar. Grilla i ugnen cirka 15 minuter.
  2. Dela bröden och fyll med rucola, grillade grönsaker och taleggio.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Henrik Hedman

2014-09-11

Otroligt goda mackor som kan kylas ner och ätas dagen efter utan problem. Mycket lättlagad!

Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(21)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Belugalasagne

(29)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies