För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg (1-5):
3 (4 betyg)

Ge köttbullarna lite extra krydda med chorizo och mozzarella.

Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 500 g blandfärs
  • 100 g strimlad chorizo
  • 100 g tärnad mozzarella
  • 1 grovt riven gul lök
  • 2 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt.
  2. Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda köttbullar.
  3. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek köttbullarna runt om cirka 5 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ninni

2012-11-26

Inte så mycket smak som jag förväntat mig, ändå tog jag extra hot Chorizokorv.

Liknande recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(11)

Köttbullar i baconknyten

(17)

Tacobåtar med kycklingfärs

(5)

Julglaserade revbensspjäll

(14)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Köttbullar med chèvre

(0)

Chilibiff-wrap

(4)

Rostbiff med currypotatissallad

(11)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 500 g blandfärs
  • 100 g strimlad chorizo
  • 100 g tärnad mozzarella
  • 1 grovt riven gul lök
  • 2 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg (1-5):
3 (4 betyg)

Ge köttbullarna lite extra krydda med chorizo och mozzarella.

Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt.
  2. Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda köttbullar.
  3. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek köttbullarna runt om cirka 5 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ninni

2012-11-26

Inte så mycket smak som jag förväntat mig, ändå tog jag extra hot Chorizokorv.

Liknande recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(11)

Köttbullar i baconknyten

(17)

Tacobåtar med kycklingfärs

(5)

Julglaserade revbensspjäll

(14)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Köttbullar med chèvre

(0)

Chilibiff-wrap

(4)

Rostbiff med currypotatissallad

(11)