Chorizo med potatissallad

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Den kryddiga korven passar utmärkt till en lite mildare potatissallad på färskpotatis, cottage cheese, soltorkade tomater och gräslök.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g chorizo
  • Ljummen potatissallad:
  • 1 kg färsk potatis
  • 250 g sockerärtor
  • 1 röd lök i tunna klyftor
  • 6 strimlade, marinerade soltorkade tomater
  • 250 g cottage cheese (FetaOliv)
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 msk klippt gräslök
  • 1 krm salt (eller efter smak)

Gör så här

  1. Borsta och koka potatisen. Dela den eventuellt i halvor och lägg den i en salladsskål.
  2. Förväll sockerärterna hastigt i lättsaltat vatten. Vänd ner sockerärter, lök, tomater och keso. Salta, peppra och strö över gräslök.
  3. Servera salladen till grillad chorizo.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Klassisk strömmingslåda

(2)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(180)

Snabb matjesgratäng

(0)

Pasta med heta räkor

(142)

Klassisk laxburgare

(2)

Älgköttbullar

(13)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g chorizo
  • Ljummen potatissallad:
  • 1 kg färsk potatis
  • 250 g sockerärtor
  • 1 röd lök i tunna klyftor
  • 6 strimlade, marinerade soltorkade tomater
  • 250 g cottage cheese (FetaOliv)
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 msk klippt gräslök
  • 1 krm salt (eller efter smak)

Chorizo med potatissallad

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Den kryddiga korven passar utmärkt till en lite mildare potatissallad på färskpotatis, cottage cheese, soltorkade tomater och gräslök.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Borsta och koka potatisen. Dela den eventuellt i halvor och lägg den i en salladsskål.
  2. Förväll sockerärterna hastigt i lättsaltat vatten. Vänd ner sockerärter, lök, tomater och keso. Salta, peppra och strö över gräslök.
  3. Servera salladen till grillad chorizo.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Klassisk strömmingslåda

(2)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(180)

Snabb matjesgratäng

(0)

Pasta med heta räkor

(142)

Klassisk laxburgare

(2)

Älgköttbullar

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies