Chorizo med potatissallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (2 betyg)

Den kryddiga korven passar utmärkt till en lite mildare potatissallad på färskpotatis, cottage cheese, soltorkade tomater och gräslök.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g chorizo
  • Ljummen potatissallad:
  • 1 kg färsk potatis
  • 250 g sockerärtor
  • 1 röd lök i tunna klyftor
  • 6 strimlade, marinerade soltorkade tomater
  • 250 g cottage cheese (FetaOliv)
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 msk klippt gräslök
  • 1 krm salt (eller efter smak)

Gör så här

  1. Borsta och koka potatisen. Dela den eventuellt i halvor och lägg den i en salladsskål.
  2. Förväll sockerärterna hastigt i lättsaltat vatten. Vänd ner sockerärter, lök, tomater och Keso. Salta, peppra och strö över gräslök.
  3. Servera salladen till grillad chorizo.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Färsk korv med tabbouleh och krämig sötsyrlig gurksalsa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Snabb matjesgratäng

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Älgköttbullar

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Klassisk strömmingslåda

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rostad pumpasoppa med myntaolja

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g chorizo
  • Ljummen potatissallad:
  • 1 kg färsk potatis
  • 250 g sockerärtor
  • 1 röd lök i tunna klyftor
  • 6 strimlade, marinerade soltorkade tomater
  • 250 g cottage cheese (FetaOliv)
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 msk klippt gräslök
  • 1 krm salt (eller efter smak)

Chorizo med potatissallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (2 betyg)

Den kryddiga korven passar utmärkt till en lite mildare potatissallad på färskpotatis, cottage cheese, soltorkade tomater och gräslök.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Borsta och koka potatisen. Dela den eventuellt i halvor och lägg den i en salladsskål.
  2. Förväll sockerärterna hastigt i lättsaltat vatten. Vänd ner sockerärter, lök, tomater och Keso. Salta, peppra och strö över gräslök.
  3. Servera salladen till grillad chorizo.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Färsk korv med tabbouleh och krämig sötsyrlig gurksalsa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Snabb matjesgratäng

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Älgköttbullar

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Klassisk strömmingslåda

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rostad pumpasoppa med myntaolja

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)