Chorizo med potatissallad

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Den kryddiga korven passar utmärkt till en lite mildare potatissallad på färskpotatis, cottage cheese, soltorkade tomater och gräslök.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 400 g chorizo
  • Ljummen potatissallad:
  • 1 kg färsk potatis
  • 250 g sockerärtor
  • 1 röd lök i tunna klyftor
  • 6 strimlade, marinerade soltorkade tomater
  • 250 g cottage cheese (FetaOliv)
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 msk klippt gräslök

Gör så här

  1. Borsta och koka potatisen. Dela den eventuellt i halvor och lägg den i en salladsskål.
  2. Förväll sockerärterna hastigt i lättsaltat vatten. Vänd ner sockerärter, lök, tomater och keso. Salta, peppra och strö över gräslök.
  3. Servera salladen till grillad chorizo.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Örtfrittata - Coop

(1)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 400 g chorizo
  • Ljummen potatissallad:
  • 1 kg färsk potatis
  • 250 g sockerärtor
  • 1 röd lök i tunna klyftor
  • 6 strimlade, marinerade soltorkade tomater
  • 250 g cottage cheese (FetaOliv)
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 msk klippt gräslök

Chorizo med potatissallad

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Den kryddiga korven passar utmärkt till en lite mildare potatissallad på färskpotatis, cottage cheese, soltorkade tomater och gräslök.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Borsta och koka potatisen. Dela den eventuellt i halvor och lägg den i en salladsskål.
  2. Förväll sockerärterna hastigt i lättsaltat vatten. Vänd ner sockerärter, lök, tomater och keso. Salta, peppra och strö över gräslök.
  3. Servera salladen till grillad chorizo.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Örtfrittata - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies