Chokladdoppad marsipanrulle

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Mozartkulor fast rullade! Nötter strös ut och nötkräm bres ut över kavlad marsipan. Sedan doppar man bara ena halvan lite elegant.

Tillagningstid: 30 min + tid att stelna
25 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 400 g marsipan
  • 1 dl finhackade, rostade hasselnötter
  • 1 dl hasselnötskräm
  • 100 g mörk choklad, smält

Gör så här

  1. Kavla ut marsipanen till en rektangel, ca 20x30 cm. Strö nötterna på marsipanen och kavla igen så att de fastnar. Bred på hasselnötskrämen och rulla ihop. Plasta in och lägg i kylen ca 30 min.
  2. Skär rullen i ca 1 cm skivor. Doppa ena halvan av skivorna i smält choklad. Lägg på bakplåtspapper att stelna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kladdkaka med dadlar

(44)

Chokladswirlade maränger med bär och grädde

(4)

Bananchips och honungstryffel

(0)

Karamelliserade päronchips doppade i choklad

(0)

Kladdkaka med olivolja och nötter serverad med stekta päron

(0)

Kokosbollar med vit choklad och lime

(3)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(8)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(0)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 400 g marsipan
  • 1 dl finhackade, rostade hasselnötter
  • 1 dl hasselnötskräm
  • 100 g mörk choklad, smält

Chokladdoppad marsipanrulle

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Mozartkulor fast rullade! Nötter strös ut och nötkräm bres ut över kavlad marsipan. Sedan doppar man bara ena halvan lite elegant.

Tillagningstid: 30 min + tid att stelna
25 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Kavla ut marsipanen till en rektangel, ca 20x30 cm. Strö nötterna på marsipanen och kavla igen så att de fastnar. Bred på hasselnötskrämen och rulla ihop. Plasta in och lägg i kylen ca 30 min.
  2. Skär rullen i ca 1 cm skivor. Doppa ena halvan av skivorna i smält choklad. Lägg på bakplåtspapper att stelna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kladdkaka med dadlar

(44)

Chokladswirlade maränger med bär och grädde

(4)

Bananchips och honungstryffel

(0)

Karamelliserade päronchips doppade i choklad

(0)

Kladdkaka med olivolja och nötter serverad med stekta päron

(0)

Kokosbollar med vit choklad och lime

(3)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(8)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies