
Chokladdoppad kokoskola
Betyg (1-5):
Julgodis med kokoskola doppad i mörk choklad
Tillagningstid: 20 min + tid i frys
50 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 397 g karamelliserad mjölk (1 burk)
- 200 g kokosflingor
- 150 g chokladknappar, mörka
Gör så här
- Rör ihop karamelliserad mjölk med kokosflingor till en jämn smet. Låt stelna i frys ca 10 min. Klicka ut smeten på en bricka med bakplåtspapper. Låt stå i frysen, minst 10 min.
- Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Låt svalna tills chokladen inte är så rinnig. Doppa bollarna i chokladen (t ex med hjälp av en liten gaffel) en i taget och lägg tillbaka på pappret. Låt stelna i kylen ca 15 min. Förvara i kyl med tättslutande lock.
Liknande recept
Chokladdoppad kokoskola
Betyg (1-5):
Julgodis med kokoskola doppad i mörk choklad
Tillagningstid: 20 min + tid i frys
50 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Rör ihop karamelliserad mjölk med kokosflingor till en jämn smet. Låt stelna i frys ca 10 min. Klicka ut smeten på en bricka med bakplåtspapper. Låt stå i frysen, minst 10 min.
- Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Låt svalna tills chokladen inte är så rinnig. Doppa bollarna i chokladen (t ex med hjälp av en liten gaffel) en i taget och lägg tillbaka på pappret. Låt stelna i kylen ca 15 min. Förvara i kyl med tättslutande lock.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!