Chokladdoppad kokoskola

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (1 betyg)

Julgodis med kokoskola doppad i mörk choklad

Tillagningstid: 20 min + tid i frys
50 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 397 g karamelliserad mjölk (1 burk)
  • 200 g kokosflingor
  • 150 g chokladknappar, mörka

Gör så här

  1. Rör ihop karamelliserad mjölk med kokosflingor till en jämn smet. Låt stelna i frys ca 10 min. Klicka ut smeten på en bricka med bakplåtspapper. Låt stå i frysen, minst 10 min.
  2. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Låt svalna tills chokladen inte är så rinnig. Doppa bollarna i chokladen (t ex med hjälp av en liten gaffel) en i taget och lägg tillbaka på pappret. Låt stelna i kylen ca 15 min. Förvara i kyl med tättslutande lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Saffranscheesecake

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Ischoklad med kokosflakes

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chokladtryffel med chili och torkad frukt

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Bananchips och honungstryffel

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Vita chokladpraliner med saffransfyllning

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Kladdkaka med kokostosca

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Kärleksmums grundrecept

Betyg
Betyg
(486)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 397 g karamelliserad mjölk (1 burk)
  • 200 g kokosflingor
  • 150 g chokladknappar, mörka

Chokladdoppad kokoskola

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (1 betyg)

Julgodis med kokoskola doppad i mörk choklad

Tillagningstid: 20 min + tid i frys
50 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop karamelliserad mjölk med kokosflingor till en jämn smet. Låt stelna i frys ca 10 min. Klicka ut smeten på en bricka med bakplåtspapper. Låt stå i frysen, minst 10 min.
  2. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Låt svalna tills chokladen inte är så rinnig. Doppa bollarna i chokladen (t ex med hjälp av en liten gaffel) en i taget och lägg tillbaka på pappret. Låt stelna i kylen ca 15 min. Förvara i kyl med tättslutande lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Saffranscheesecake

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Ischoklad med kokosflakes

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chokladtryffel med chili och torkad frukt

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Bananchips och honungstryffel

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Vita chokladpraliner med saffransfyllning

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Kladdkaka med kokostosca

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Kärleksmums grundrecept

Betyg
Betyg
(486)