För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Chokladdoppad kokoskola

Betyg (1-5):
2 (1 betyg)

Julgodis med kokoskola doppad i mörk choklad

Tillagningstid: 20 min + tid i frys
50 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 397 g karamelliserad mjölk (1 burk)
  • 200 g kokosflingor
  • 150 g chokladknappar, mörka

Gör så här

  1. Rör ihop karamelliserad mjölk med kokosflingor till en jämn smet. Låt stelna i frys ca 10 min. Klicka ut smeten på en bricka med bakplåtspapper. Låt stå i frysen, minst 10 min.
  2. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Låt svalna tills chokladen inte är så rinnig. Doppa bollarna i chokladen (t ex med hjälp av en liten gaffel) en i taget och lägg tillbaka på pappret. Låt stelna i kylen ca 15 min. Förvara i kyl med tättslutande lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rickards kärleksmums

(12)

Chokladdoppade saffranskolasnittar

(8)

Ischoklad med kokosflakes

(3)

Vita chokladpraliner med saffransfyllning

(8)

Kärleksmums grundrecept

(468)

Chokladdoppad vaniljkola med havssalt

(4)

Chokladtryffel med chili och torkad frukt

(22)

Saffranscheesecake

(47)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 397 g karamelliserad mjölk (1 burk)
  • 200 g kokosflingor
  • 150 g chokladknappar, mörka

Chokladdoppad kokoskola

Betyg (1-5):
2 (1 betyg)

Julgodis med kokoskola doppad i mörk choklad

Tillagningstid: 20 min + tid i frys
50 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop karamelliserad mjölk med kokosflingor till en jämn smet. Låt stelna i frys ca 10 min. Klicka ut smeten på en bricka med bakplåtspapper. Låt stå i frysen, minst 10 min.
  2. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Låt svalna tills chokladen inte är så rinnig. Doppa bollarna i chokladen (t ex med hjälp av en liten gaffel) en i taget och lägg tillbaka på pappret. Låt stelna i kylen ca 15 min. Förvara i kyl med tättslutande lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rickards kärleksmums

(12)

Chokladdoppade saffranskolasnittar

(8)

Ischoklad med kokosflakes

(3)

Vita chokladpraliner med saffransfyllning

(8)

Kärleksmums grundrecept

(468)

Chokladdoppad vaniljkola med havssalt

(4)

Chokladtryffel med chili och torkad frukt

(22)

Saffranscheesecake

(47)