
Chokladbräck med godisägg
Betyg (1-5):
Så enkel och så effektfull. Recept av Lena Söderström
Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 300 g vit choklad
- 50 g mörk choklad
- 5 dl chokladägg eller liknande
Gör så här
- Smält chokladen varsamt i var sitt vattenbad. Häll ut den vita chokladen på ett bakplåtspapper och bred ut till ett jämnt lager med måtten ca 20 x 30 cm.
- Ringla över den mörka chokladen och toppa med äggen. Låt stelna i rumstemperatur och förvara i kylen till servering, minst 1 timme.
Liknande recept
Chokladbräck med godisägg
Betyg (1-5):
Så enkel och så effektfull. Recept av Lena Söderström
Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Smält chokladen varsamt i var sitt vattenbad. Häll ut den vita chokladen på ett bakplåtspapper och bred ut till ett jämnt lager med måtten ca 20 x 30 cm.
- Ringla över den mörka chokladen och toppa med äggen. Låt stelna i rumstemperatur och förvara i kylen till servering, minst 1 timme.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!