För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Chilistekt halloumi

Betyg (1-5):
3.71 (75 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g tärnad halloumi
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 1 finhackad röd chili
  • 0.5 citron, pressad saft

Gör så här

  1. Stek halloumin i smör och olja tillsammans med chilin. Stek på hög värme tills den fått en gyllene färg. Droppa över citron och servera. Rätten är lika god varm som kall.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Julius Caesar

2015-11-07

Du kan aldrig ha för mycket olivolja, lassa på bara!

Mary Jonsson Edman

2012-06-05

Jag skär haloumin i tunna skivor. Panerar med ägg och sesamfrön. Stek i smör och servera en fräsch sallad till. Supergott!

Lena

2012-06-05

Jag rör även ner röd currypasta och får en extra knorr av det!

zozan-2012-06

2012-06-04

jätte gott

Mia

2011-12-06

gott

Liknande recept

Enkla gravlaxbakelser

(10)

Friterade potatisbullar

(18)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Gratinerade vitlökschampinjoner

(14)

Kolonifat med persiljepesto

(9)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Ägghalva med brynt smör

(52)

Potatispizza

(7)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 400 g tärnad halloumi
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 1 finhackad röd chili
  • 0.5 citron, pressad saft

Chilistekt halloumi

Betyg (1-5):
3.71 (75 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek halloumin i smör och olja tillsammans med chilin. Stek på hög värme tills den fått en gyllene färg. Droppa över citron och servera. Rätten är lika god varm som kall.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Julius Caesar

2015-11-07

Du kan aldrig ha för mycket olivolja, lassa på bara!

Mary Jonsson Edman

2012-06-05

Jag skär haloumin i tunna skivor. Panerar med ägg och sesamfrön. Stek i smör och servera en fräsch sallad till. Supergott!

Lena

2012-06-05

Jag rör även ner röd currypasta och får en extra knorr av det!

zozan-2012-06

2012-06-04

jätte gott

Mia

2011-12-06

gott

Liknande recept

Enkla gravlaxbakelser

(10)

Friterade potatisbullar

(18)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Gratinerade vitlökschampinjoner

(14)

Kolonifat med persiljepesto

(9)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Ägghalva med brynt smör

(52)

Potatispizza

(7)