Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 röd chili
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 1 tsk svarta sesamfrön
  • 2 msk klippt smörgåskrasse

Gör så här

  1. Dela, ta bort kärnorna och strimla chilin. Mixa chili, limesaft och 1 sked crème fraiche med en stavmixer tills blandningen blir rosa i färgen. Vispa den resterande kalla crème fraichen med elvisp tills den är fast.
  2. Blanda ihop chiliblandningen med crème fraiche och limeskal. Skär sillen i bitar och vänd ner i såsen med löken.
  3. Servera i nubbeglas och garnera med sesamfrön och krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Soltorkad tomatdipp

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Entrévåfflor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Levain med laxröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 0.5 röd chili
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 1 tsk svarta sesamfrön
  • 2 msk klippt smörgåskrasse

Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela, ta bort kärnorna och strimla chilin. Mixa chili, limesaft och 1 sked crème fraiche med en stavmixer tills blandningen blir rosa i färgen. Vispa den resterande kalla crème fraichen med elvisp tills den är fast.
  2. Blanda ihop chiliblandningen med crème fraiche och limeskal. Skär sillen i bitar och vänd ner i såsen med löken.
  3. Servera i nubbeglas och garnera med sesamfrön och krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Soltorkad tomatdipp

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Entrévåfflor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Levain med laxröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)