
Chili- och ingefärskryddad snaps
Betyg (1-5):
Prova en ny smak på snapsen. Krydda själv med chili och ingefära.
Tillagningstid: 4 dygn
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 chili, delad på längden
- 2 msk gari eller strimlad färsk ingefära eller inlagd ingefära
- 0.5 citron, i klyftor
- 0.5 dl råsocker
- 70 cl brännvin special
Gör så här
- Lägg chili, gari, citron och socker i en bunke. Häll i en 1/3 av brännvinet. Låt blandningen stå i 2-4 dagar. Sila av brännvinet. Späd blandningen med det resterande brännvinet till önskad smak.
Tips

Gari kan bytas ut mot strimlad färsk ingefära eller inlagd ingefära.
Liknande recept
Chili- och ingefärskryddad snaps
Betyg (1-5):
Prova en ny smak på snapsen. Krydda själv med chili och ingefära.
Tillagningstid: 4 dygn
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg chili, gari, citron och socker i en bunke. Häll i en 1/3 av brännvinet. Låt blandningen stå i 2-4 dagar. Sila av brännvinet. Späd blandningen med det resterande brännvinet till önskad smak.
Tips

Gari kan bytas ut mot strimlad färsk ingefära eller inlagd ingefära.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!