Chili-cheesebollar

Betyg (1-5):
4.33 (21 betyg)

Krispiga små läckra, heta ostbollar. Ett lyxigt snacks att bjuda på som tilltugg på festen.

Tillagningstid: 25 min
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 100 g cream cheese
  • 75 g riven mozzarella
  • 75 g riven lagrad ost
  • 10 inlagda jalapeños, hackade
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl panko ströbröd
  • 3 dl neutral olja till fritering eller stekning

Gör så här

  1. Rör ihop cream cheese, ost och jalapeño och rulla till bollar. Doppa i mjöl, sedan i lättvispade ägg och sist i panko. Se till att bollarna är helt täckta med panering, annars läcker osten ut.
  2. Hetta upp olja i en kastrull till ca 180°. Fritera några bollar i taget till fin, gyllene färg. Det går också bra att steka bollarna runt om i rikligt med olja. Låt rinna av på hushållspapper.

Servering

För mer smak – servera med skivad chili och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(40)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 100 g cream cheese
  • 75 g riven mozzarella
  • 75 g riven lagrad ost
  • 10 inlagda jalapeños, hackade
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl panko ströbröd
  • 3 dl neutral olja till fritering eller stekning

Chili-cheesebollar

Betyg (1-5):
4.33 (21 betyg)

Krispiga små läckra, heta ostbollar. Ett lyxigt snacks att bjuda på som tilltugg på festen.

Tillagningstid: 25 min
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop cream cheese, ost och jalapeño och rulla till bollar. Doppa i mjöl, sedan i lättvispade ägg och sist i panko. Se till att bollarna är helt täckta med panering, annars läcker osten ut.
  2. Hetta upp olja i en kastrull till ca 180°. Fritera några bollar i taget till fin, gyllene färg. Det går också bra att steka bollarna runt om i rikligt med olja. Låt rinna av på hushållspapper.

Servering

För mer smak – servera med skivad chili och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(40)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies