Chèvre chaud

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

En riktigt matig macka där rostade rödbetor har fått en naturlig plats mellan brödet och chèvreosten. Passar perfekt som lunch eller mellanrätt.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g färska rödbetor, i stavar eller Rödbetsstavar
  • 1 msk olivolja
  • 400 g chèvre
  • 4 skivor bröd, lantbröd eller surdegsbröd
  • 40 g pinjenötter
  • 1 msk olivolja
  • 70 g salladsmix
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Fördela rödbetorna på en ugnsplåt, vänd runt i olja och salta. Rosta mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Skär chèvreost i 4 skivor och pensla brödskivorna med olja. Lägg ostskivorna och brödskivorna bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper. Strö pinjenötterna över osten och rosta mitt i ugnen tills de har fin färg, 3–4 min. Lägg rödbetor, sallad och chèvre på brödskivorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Päronsallad med ädelost

(3)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Grillad grilloumimacka

(1)

Fänkålssoppa med fetaost- och valnötstopping

(59)

Grönsallad med caesardressing

(1)

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

(157)

Pumpasoppa med fylld tortilla

(7)

Sprudlande vårprimörsallad

(13)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g färska rödbetor, i stavar eller Rödbetsstavar
  • 1 msk olivolja
  • 400 g chèvre
  • 4 skivor bröd, lantbröd eller surdegsbröd
  • 40 g pinjenötter
  • 1 msk olivolja
  • 70 g salladsmix
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 tsk salt

Chèvre chaud

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

En riktigt matig macka där rostade rödbetor har fått en naturlig plats mellan brödet och chèvreosten. Passar perfekt som lunch eller mellanrätt.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela rödbetorna på en ugnsplåt, vänd runt i olja och salta. Rosta mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Skär chèvreost i 4 skivor och pensla brödskivorna med olja. Lägg ostskivorna och brödskivorna bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper. Strö pinjenötterna över osten och rosta mitt i ugnen tills de har fin färg, 3–4 min. Lägg rödbetor, sallad och chèvre på brödskivorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Päronsallad med ädelost

(3)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Grillad grilloumimacka

(1)

Fänkålssoppa med fetaost- och valnötstopping

(59)

Grönsallad med caesardressing

(1)

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

(157)

Pumpasoppa med fylld tortilla

(7)

Sprudlande vårprimörsallad

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies