Chèvre chaud

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

En riktigt matig macka där rostade rödbetor har fått en naturlig plats mellan brödet och chèvreosten. Passar perfekt som lunch eller mellanrätt.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g färska rödbetor, i stavar eller Rödbetsstavar
  • 1 msk olivolja
  • 400 g chèvre
  • 4 skivor bröd, lantbröd eller surdegsbröd
  • 40 g pinjenötter
  • 1 msk olivolja
  • 70 g salladsmix
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Fördela rödbetorna på en ugnsplåt, vänd runt i olja och salta. Rosta mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Skär chèvreost i 4 skivor och pensla brödskivorna med olja. Lägg ostskivorna och brödskivorna bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper. Strö pinjenötterna över osten och rosta mitt i ugnen tills de har fin färg, 3–4 min. Lägg rödbetor, sallad och chèvre på brödskivorna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fänkålssoppa med fetaost- och valnötstopping

Betyg
Betyg
(68)
Spara recept

Couscous med grillad nektarin och halloumi

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Sprudlande vårprimörsallad

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kålplättar med fetaost och mynta

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Pumpasoppa med fylld tortilla

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Päronsallad med ädelost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grönsallad med caesardressing

Betyg
Betyg
(1)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g färska rödbetor, i stavar eller Rödbetsstavar
  • 1 msk olivolja
  • 400 g chèvre
  • 4 skivor bröd, lantbröd eller surdegsbröd
  • 40 g pinjenötter
  • 1 msk olivolja
  • 70 g salladsmix
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 tsk salt

Chèvre chaud

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

En riktigt matig macka där rostade rödbetor har fått en naturlig plats mellan brödet och chèvreosten. Passar perfekt som lunch eller mellanrätt.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela rödbetorna på en ugnsplåt, vänd runt i olja och salta. Rosta mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Skär chèvreost i 4 skivor och pensla brödskivorna med olja. Lägg ostskivorna och brödskivorna bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper. Strö pinjenötterna över osten och rosta mitt i ugnen tills de har fin färg, 3–4 min. Lägg rödbetor, sallad och chèvre på brödskivorna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fänkålssoppa med fetaost- och valnötstopping

Betyg
Betyg
(68)
Spara recept

Couscous med grillad nektarin och halloumi

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Sprudlande vårprimörsallad

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kålplättar med fetaost och mynta

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Pumpasoppa med fylld tortilla

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Päronsallad med ädelost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grönsallad med caesardressing

Betyg
Betyg
(1)