Cheesy eggs – ostiga ägg

Betyg (1-5):
3.39 (38 betyg)

Läckra små portionsomeletter toppade med den tomat.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 4 ägg
  • 400 g cottage cheese
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 körsbärstomater

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, cottage cheese och svartpeppar med en gaffel.
  2. Placera 6 stora muffinsformar i en muffinsplåt och klicka i smeten. Eller använd 6 små eldfasta formar till muffinsformarna.
  3. Toppa med en körsbärstomat. Grädda i ugnen 15–20 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jan

2018-04-27

Ska det bara vara 4 tomater att dela till 6 personer Jag är inte snål så jag tar 6 tomater

ema

2016-12-01

Verkligen gott. Jag hade bara 250g keso och tog tre ägg. Det blev nio stycken, tre stora och sex lite mindre. Tiden i ugnen stämde inte riktigt de behövde vara inne 25 minuter.

Britta/Webbredaktionen

2013-04-03

Det stämmer med 400 g keso, de ska var ostiga.

Nils

2013-03-29

Receptet förefaller felaktigt. 400 g Keso till 4 ägg låter väldigt mycket !

Liknande recept

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

(0)

Laxsmörgås med avokado och räkor

(9)

Brytbröd med pumpa, zucchini eller morot

(14)

Omelett med tomatsalsa

(9)

Örtfrittata

(2)

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

(51)

Blomkålspizza med gruyèreost

(1)

Potatisfrittata med paprika

(17)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 4 ägg
  • 400 g cottage cheese
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 körsbärstomater

Cheesy eggs – ostiga ägg

Betyg (1-5):
3.39 (38 betyg)

Läckra små portionsomeletter toppade med den tomat.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, cottage cheese och svartpeppar med en gaffel.
  2. Placera 6 stora muffinsformar i en muffinsplåt och klicka i smeten. Eller använd 6 små eldfasta formar till muffinsformarna.
  3. Toppa med en körsbärstomat. Grädda i ugnen 15–20 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jan

2018-04-27

Ska det bara vara 4 tomater att dela till 6 personer Jag är inte snål så jag tar 6 tomater

ema

2016-12-01

Verkligen gott. Jag hade bara 250g keso och tog tre ägg. Det blev nio stycken, tre stora och sex lite mindre. Tiden i ugnen stämde inte riktigt de behövde vara inne 25 minuter.

Britta/Webbredaktionen

2013-04-03

Det stämmer med 400 g keso, de ska var ostiga.

Nils

2013-03-29

Receptet förefaller felaktigt. 400 g Keso till 4 ägg låter väldigt mycket !

Liknande recept

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

(0)

Laxsmörgås med avokado och räkor

(9)

Brytbröd med pumpa, zucchini eller morot

(14)

Omelett med tomatsalsa

(9)

Örtfrittata

(2)

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

(51)

Blomkålspizza med gruyèreost

(1)

Potatisfrittata med paprika

(17)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies