För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Cheesy eggs – ostiga ägg

Betyg (1-5):
3.39 (38 betyg)

Läckra små portionsomeletter toppade med den tomat.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • 400 g cottage cheese
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 körsbärstomater

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, cottage cheese och svartpeppar med en gaffel.
  2. Placera 6 stora muffinsformar i en muffinsplåt och klicka i smeten. Eller använd 6 små eldfasta formar till muffinsformarna.
  3. Toppa med en körsbärstomat. Grädda i ugnen 15–20 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jan

2018-04-27

Ska det bara vara 4 tomater att dela till 6 personer Jag är inte snål så jag tar 6 tomater

ema

2016-12-01

Verkligen gott. Jag hade bara 250g keso och tog tre ägg. Det blev nio stycken, tre stora och sex lite mindre. Tiden i ugnen stämde inte riktigt de behövde vara inne 25 minuter.

Checkbox Coop

2013-04-03

Det stämmer med 400 g keso, de ska var ostiga.

Nils

2013-03-29

Receptet förefaller felaktigt. 400 g Keso till 4 ägg låter väldigt mycket !

Liknande recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

(84)

Focaccia

(56)

Zucchinipaj

(25)

Blomkålspizza med gruyèreost

(3)

Omelett med tomatsalsa

(10)

Zucchinibröd

(21)

Örtfrittata

(7)

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

(1)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 4 ägg
  • 400 g cottage cheese
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 körsbärstomater

Cheesy eggs – ostiga ägg

Betyg (1-5):
3.39 (38 betyg)

Läckra små portionsomeletter toppade med den tomat.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, cottage cheese och svartpeppar med en gaffel.
  2. Placera 6 stora muffinsformar i en muffinsplåt och klicka i smeten. Eller använd 6 små eldfasta formar till muffinsformarna.
  3. Toppa med en körsbärstomat. Grädda i ugnen 15–20 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jan

2018-04-27

Ska det bara vara 4 tomater att dela till 6 personer Jag är inte snål så jag tar 6 tomater

ema

2016-12-01

Verkligen gott. Jag hade bara 250g keso och tog tre ägg. Det blev nio stycken, tre stora och sex lite mindre. Tiden i ugnen stämde inte riktigt de behövde vara inne 25 minuter.

Checkbox Coop

2013-04-03

Det stämmer med 400 g keso, de ska var ostiga.

Nils

2013-03-29

Receptet förefaller felaktigt. 400 g Keso till 4 ägg låter väldigt mycket !

Liknande recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

(84)

Focaccia

(56)

Zucchinipaj

(25)

Blomkålspizza med gruyèreost

(3)

Omelett med tomatsalsa

(10)

Zucchinibröd

(21)

Örtfrittata

(7)

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

(1)