Chapatibröd med kokossmak

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Att det är så enkelt att servera hembakt bröd!

Tillagningstid: 40 min
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 2 dl ljummet vatten
  • 5 dl rågsikt
  • kokosfett till stekning
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Häll vatten och salt i en degblandare. Tillsätt mjölet lite i taget tills degen släpper från kanterna.
  2. Dela i tio småbitar och rulla bollar. Kavla ut bollarna tunt på mjölat bakbord. Stek bröden i kokosfett på båda sidorna tills de är gyllene.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Sticky buffalo-blomkål

(12)

Pizza med blomkål, tomat och gruyèreost

(15)

Panpizza

(2)

Empanadas

(20)

Päron- och manchegopizza

(24)

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Superfröiga piroger

(26)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 2 dl ljummet vatten
  • 5 dl rågsikt
  • kokosfett till stekning
  • 1 tsk salt

Chapatibröd med kokossmak

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Att det är så enkelt att servera hembakt bröd!

Tillagningstid: 40 min
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll vatten och salt i en degblandare. Tillsätt mjölet lite i taget tills degen släpper från kanterna.
  2. Dela i tio småbitar och rulla bollar. Kavla ut bollarna tunt på mjölat bakbord. Stek bröden i kokosfett på båda sidorna tills de är gyllene.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Sticky buffalo-blomkål

(12)

Pizza med blomkål, tomat och gruyèreost

(15)

Panpizza

(2)

Empanadas

(20)

Päron- och manchegopizza

(24)

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Superfröiga piroger

(26)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies