För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Champinjoner med vitlök och oregano

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

En enkel svampfräs med givna och härliga smaker, blir ett perfekt tillbehör som passar till det mesta.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 vitlöksklyftor
  • 500 g färska champinjoner
  • 50 g smör
  • 1 dl persilja
  • 0.5 krm riven muskotnöt
  • 5 krm oregano
  • 3 krm salt

Gör så här

  1. Hacka vitlöken. Skär svampen i grova skivor. Hetta upp smöret i en vid stekpanna och lägg i vitlöken. Lägg i svampen när vitlöken börjar få färg. Rör om emellanåt - låt steka på svag värme ca 15 minuter. Hacka persiljan. Salta och vänd ner persilja, riven muskotnöt samt oregano.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Leif Lindström

2013-06-25

Mycket enkelt att göra och otroligt gott, se till att koka bort vattnet ordentligt vid tillagning. Passar utmärkt som pizza-topping!

Liknande recept

Ljummen höstsallad

(2)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Julköttbullar med rosmarin och svamp

(5)

Majspannkaka med polenta och kantareller

(0)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Kantarellpaj med Västerbottensost

(99)

Gratinerade vitlökschampinjoner

(14)

Smörrebröd med champinjonsallad

(1)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 3 vitlöksklyftor
  • 500 g färska champinjoner
  • 50 g smör
  • 1 dl persilja
  • 0.5 krm riven muskotnöt
  • 5 krm oregano
  • 3 krm salt

Champinjoner med vitlök och oregano

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

En enkel svampfräs med givna och härliga smaker, blir ett perfekt tillbehör som passar till det mesta.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka vitlöken. Skär svampen i grova skivor. Hetta upp smöret i en vid stekpanna och lägg i vitlöken. Lägg i svampen när vitlöken börjar få färg. Rör om emellanåt - låt steka på svag värme ca 15 minuter. Hacka persiljan. Salta och vänd ner persilja, riven muskotnöt samt oregano.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Leif Lindström

2013-06-25

Mycket enkelt att göra och otroligt gott, se till att koka bort vattnet ordentligt vid tillagning. Passar utmärkt som pizza-topping!

Liknande recept

Ljummen höstsallad

(2)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Julköttbullar med rosmarin och svamp

(5)

Majspannkaka med polenta och kantareller

(0)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Kantarellpaj med Västerbottensost

(99)

Gratinerade vitlökschampinjoner

(14)

Smörrebröd med champinjonsallad

(1)