För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bulgur- och falukorvspanna

Betyg (1-5):
3.67 (9 betyg)

Allt-i-ett panna med guldkorn.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl bulgur
  • 2 msk olivolja
  • 400 g falukorv
  • 1 st paprika
  • 1 tsk gurkmeja
  • 2 dl svarta bönor
  • 30 g babyspenat
  • 1 dl sweet chilisås
  • 1 dl gräddfil

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt på anvisningen förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek korven så den får fin stekyta. Tillsätt paprika, gurkmeja och stek ytterligare någon min. Vänd ner bulguren och rör tills det är en jämn gul färg.
  3. Vänd ner bönorna och spenaten. Smaka av med salt och peppar. Blanda chilisåsen med gräddfil och servera till maten.

Tips

Låt barnen hjälpa till, skära korv med tårtspade går faktiskt bra.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Herrn I Huset

2020-08-09

Kanongott. Ska testa byta ut falukorv med en annan lite bättre korv eller varför inte kycklingfilé.

Stefan

2019-07-06

Nja, kommer nog inte göra den igen.

Jennie

2016-06-26

Min 2,5 åring som är väldigt upp och ner vad gäller mat älskade denna rätt. Vi vuxna tyckte också om den. 6 åringen som är väldigt kräsen åt också men favorit är fortfarande pannkakor :-)

Cecilia

2016-02-02

Använde kyckling fond när jag kokte bulgur för mer smak.

Kristina Bengtsson

2014-11-18

Ok, men inget märkvärdigt. Använde curry istället för gurkmeja.

Liknande recept

Kabanoss med färskpotatissallad

(34)

Pasta med salami

(11)

Pastaknyten med italiensk salami

(6)

Chili con carne med kryddig korv

(4)

Grillad sparris med chorizo

(25)

Chorizo med potatissallad

(2)

Pinnbröd med grillkorv

(42)

Zucchinigratäng med korv

(19)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 dl bulgur
  • 2 msk olivolja
  • 400 g falukorv
  • 1 st paprika
  • 1 tsk gurkmeja
  • 2 dl svarta bönor
  • 30 g babyspenat
  • 1 dl sweet chilisås
  • 1 dl gräddfil

Bulgur- och falukorvspanna

Betyg (1-5):
3.67 (9 betyg)

Allt-i-ett panna med guldkorn.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt på anvisningen förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek korven så den får fin stekyta. Tillsätt paprika, gurkmeja och stek ytterligare någon min. Vänd ner bulguren och rör tills det är en jämn gul färg.
  3. Vänd ner bönorna och spenaten. Smaka av med salt och peppar. Blanda chilisåsen med gräddfil och servera till maten.

Tips

Låt barnen hjälpa till, skära korv med tårtspade går faktiskt bra.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Herrn I Huset

2020-08-09

Kanongott. Ska testa byta ut falukorv med en annan lite bättre korv eller varför inte kycklingfilé.

Stefan

2019-07-06

Nja, kommer nog inte göra den igen.

Jennie

2016-06-26

Min 2,5 åring som är väldigt upp och ner vad gäller mat älskade denna rätt. Vi vuxna tyckte också om den. 6 åringen som är väldigt kräsen åt också men favorit är fortfarande pannkakor :-)

Cecilia

2016-02-02

Använde kyckling fond när jag kokte bulgur för mer smak.

Kristina Bengtsson

2014-11-18

Ok, men inget märkvärdigt. Använde curry istället för gurkmeja.

Liknande recept

Kabanoss med färskpotatissallad

(34)

Pasta med salami

(11)

Pastaknyten med italiensk salami

(6)

Chili con carne med kryddig korv

(4)

Grillad sparris med chorizo

(25)

Chorizo med potatissallad

(2)

Pinnbröd med grillkorv

(42)

Zucchinigratäng med korv

(19)