Bruschetta med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Tomatsallad
  • 500 g körsbärstomater gärna olika färger
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 dl hackad basilika
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Pensla kyckling och brödskivor med olja. Salta och peppra kycklingskivorna. Stek eller grilla tills de är genomstekta, 2–3 min per sida.
  2. Stek eller grilla bröden. Blanda alla ingredienser till tomatsalladen och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg tomatsalladen på bröden och servera till kycklingen.

Tips

Köp minutfiléer eller banka ut kycklingfilén så att den blir jämntjock för snabbare tillagning.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tunde

2020-05-26

Lätt tillagad o är super gott! Jag gör många ggr✌️👌

Liknande recept

Spara recept

Rostade rotsaker med spenatpesto och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Blomkåls-Jansson

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Köfte i tomatsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(124)
Spara recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grahamspaj med spenat och dill

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ratatouille

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur

Betyg
Betyg
(16)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 kycklingfiléer
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Tomatsallad
  • 500 g körsbärstomater gärna olika färger
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 dl hackad basilika
  • salt och svartpeppar

Bruschetta med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pensla kyckling och brödskivor med olja. Salta och peppra kycklingskivorna. Stek eller grilla tills de är genomstekta, 2–3 min per sida.
  2. Stek eller grilla bröden. Blanda alla ingredienser till tomatsalladen och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg tomatsalladen på bröden och servera till kycklingen.

Tips

Köp minutfiléer eller banka ut kycklingfilén så att den blir jämntjock för snabbare tillagning.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tunde

2020-05-26

Lätt tillagad o är super gott! Jag gör många ggr✌️👌

Liknande recept

Spara recept

Rostade rotsaker med spenatpesto och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Blomkåls-Jansson

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Köfte i tomatsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(124)
Spara recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grahamspaj med spenat och dill

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ratatouille

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur

Betyg
Betyg
(16)