För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bruschetta med kyckling

Betyg (1-5):
4.25 (8 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 1 msk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Tomatsallad
  • 500 g körsbärstomater gärna olika färger
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 dl hackad basilika
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Pensla kyckling och brödskivor med olja. Salta och peppra kycklingskivorna. Stek eller grilla tills de är genomstekta, 2–3 min per sida.
  2. Stek eller grilla bröden. Blanda alla ingredienser till tomatsalladen och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg tomatsalladen på bröden och servera till kycklingen.

Tips

Köp minutfiléer eller banka ut kycklingfilén så att den blir jämntjock för snabbare tillagning.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tunde

2020-05-26

Lätt tillagad o är super gott! Jag gör många ggr✌️👌

Liknande recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(29)

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Fyllda auberginer

(24)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Räktacos

(15)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 kycklingfiléer
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 1 msk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Tomatsallad
  • 500 g körsbärstomater gärna olika färger
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 dl hackad basilika
  • salt och svartpeppar

Bruschetta med kyckling

Betyg (1-5):
4.25 (8 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pensla kyckling och brödskivor med olja. Salta och peppra kycklingskivorna. Stek eller grilla tills de är genomstekta, 2–3 min per sida.
  2. Stek eller grilla bröden. Blanda alla ingredienser till tomatsalladen och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg tomatsalladen på bröden och servera till kycklingen.

Tips

Köp minutfiléer eller banka ut kycklingfilén så att den blir jämntjock för snabbare tillagning.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tunde

2020-05-26

Lätt tillagad o är super gott! Jag gör många ggr✌️👌

Liknande recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(29)

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Fyllda auberginer

(24)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Räktacos

(15)